- Reaksiyon skoru
- 2
Technopat sosyal a siber saldırı falan mı oldu? Bende site yanıt vermiyor diyor.
Bendede Girmiyor Bakım Vardır Yada İP Ban Mı Yedim Lan BenTechnopat sosyal a siber saldırı falan mı oldu? Bende site yanıt vermiyor diyor.
Bakımdan önce bilgilendiriyorlar siteye sık sık saldırı oluyor birazdan açıklama gelir herhaldeBendede Girmiyor Bakım Vardır Yada İP Ban Mı Yedim Lan Ben
Olabilir Reis Bende Eskiden Üyeydim Noktalamadan Dolayı Uyarı Alınca Saldım Senin Kaç Mesajın Var OrdaBakımdan önce bilgilendiriyorlar siteye sık sık saldırı oluyor birazdan açıklama gelir herhalde
650 mesaj 400 beğeni falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam en son haklı olduğum bir konuda moderatör tarafından eleştirilmiştimOlabilir Reis Bende Eskiden Üyeydim Noktalamadan Dolayı Uyarı Alınca Saldım Senin Kaç Mesajın Var Orda
Hocam sizde giriliyormu zahmet olmaza tekrar bajabilirmisinizOlabilir Reis Bende Eskiden Üyeydim Noktalamadan Dolayı Uyarı Alınca Saldım Senin Kaç Mesajın Var Orda
Girdim Knk Sorun Çözülmüş650 mesaj 400 beğeni falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam en son haklı olduğum bir konuda moderatör tarafından eleştirilmiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizde giriliyormu zahmet olmaza tekrar bajabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim kral hakkın ödenmezGirdim Knk Sorun Çözülmüş
Alıntıyı görüntüle