🔥İndirim Tecno Phantom V Flip 2 8/256 29.699tl

Tecno ve Infinix markalarına karşı bir türlü ısınamadım. İlerleyen yıllarda tabi ki onlarda sektörde yerlerini sağlamlaştıracaktır ama şu an yurtdışı ucuza satılmaları ile TR garantili olanları tercih edilmiyordur.

Yazılımı çözseler çok güzel olacakta millet android 16'ya geçmiş bunlar hala android 13-14'teler 15 gelmemişti en son hatırladığım kadarıyla. Yazılımı çok sıkıntılı.

Tecno ve Infinix markalarına karşı bir türlü ısınamadım. İlerleyen yıllarda tabi ki onlarda sektörde yerlerini sağlamlaştıracaktır ama şu an yurtdışı ucuza satılmaları ile TR garantili olanları tercih edilmiyordur.
camon 30 pro 5g kullanıyorum almadan önce benim de sizden farkım yoktu markadan ötürü ön yargılıydım ancak sürekli önerilmesi üzerine almak istedim ve merak da ediyordum
cihaz fiyatına göre gerçekten eksiği yok fazlası var yazılım konusunda da bence çok iyi redmilerin şu arayüzünden kesinlikle daha iyidir
ai konusunda önü açık ve önem veriyor
6 aydan fazladır kullanıyorum herhangi ciddi bir sorunu ile karşılaşmadım böyle devam ederse ileride daha başarılı olacağından eminim

1 yıldır tecno spark 10 pro kullanıyorum ip11den geçmek durumunda kalmıştım alışınca ve beklenti düşürünce gerçekten tatmin ediyor fiyatına göre teknik sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ekranını değiştirdiğim için arada bir takılıyor sadece

1 yıldır tecno spark 10 pro kullanıyorum ip11den geçmek durumunda kalmıştım alışınca ve beklenti düşürünce gerçekten tatmin ediyor fiyatına göre teknik sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ekranını değiştirdiğim için arada bir takılıyor sadece
Bende aynı cihazı kullanıyorum şarj yavaş doluyor gibi geliyor onun harici kamera kötü ama geriye performans vesaire pil ömrü gayet iyi cihazın

Yazılımı çözseler çok güzel olacakta millet android 16'ya geçmiş bunlar hala android 13-14'teler 15 gelmemişti en son hatırladığım kadarıyla. Yazılımı çok sıkıntılı.
millet android 16ya geçti dediğiniz google pixel veya beta sürüm androidler ve custom romlar mı? google pixel zaten trde yok onu eleyelim. samsungda olmadığını biliyorum s25 kullanıyorum ve android 15te
xiaomiye baktım 15 ultra en son yayınlanan stable rom android 15te
forumda aşırı övülen nothing phoneye bakalım o da android 15te
diğer markalara bakmadım zaten 16ya geçtiklerini düşünmüyorum.
acaba hangi markanın hangi telefonu android 16ya geçti?

millet android 16ya geçti dediğiniz google pixel veya beta sürüm androidler ve custom romlar mı? google pixel zaten trde yok onu eleyelim. samsungda olmadığını biliyorum s25 kullanıyorum ve android 15te
Az bir süre sonra geçecekler sonuçta kaçınılmaz değil mi? Tecno'da bununla alakalı herhangi bir bilgi almanız mümkün değil ve sadece 1-2 güncelleme alıyor en fazla. Yazılım ekibi çok vasat.

Az bir süre sonra geçecekler sonuçta kaçınılmaz değil mi? Tecno'da bununla alakalı herhangi bir bilgi almanız mümkün değil ve sadece 1-2 güncelleme alıyor en fazla. Yazılım ekibi çok vasat.
stabil çalışıyorsa bence android sürümünün eskisi kadar bir önemi yok bana sorsan android 13 ile 16 arasında ne fark var diye bilmiyorum. şuanda farkı markaların kendisi oluşturuyor. mesela samsungda oneui 5, 6 ve 7 farkı gibi. techonun arayüzü kötüyse bir şey diyemem tabi

bende pova 5 modeli var genel performans açısından iyi oyunlarda kendi işlemcisiyle aynıu telefonalrdanda çok iyi zaten telefonun en iuyi yanı sınmıyor içinde soğutma sistemi var ama geri kalan çoğu şey tırt ya telefonun tek olayı stabil olması oda oyunalrda yazılımı sağolsun arayüzde bile bazen mal oluyor

Tecno ve İnfinix yazılımı konusunda pek problemleri yok xiaomi den daha iyiler
tek sıkıntıları güncelleme desteği yani sırf bu yüzden bile tercih edilmeme durumuna düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,118
Üyeler
183,383
Son üye
furkan034
Geri