evet arkadaşlar ben bir 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim ve benim ilkokulda görüştüğüm samimi olduğum bir kız vardı ve bu kızın instasını sene sonunda buldum ve 8. sınıftan 9a geçtiğimiz için tabi dedim işte sen nereye gittn kaç puan yaptın gibisinden arada bide story atıyordu hoşuma gideni beğeniyordum işte sevgili yapmış kendine bende arkadaşlarımla eğlenceli vakit falan geçirebilmek için yakın arkadaşlar olacak şekilde hikayeye NGL paylaşmıştım ve bu kızlada samimi olduğumuz için hiçbir sorun yoktur diye düşündüm ve meğerki kızın hesabında sevgilisi varmış biriside bana şaka olsun diye galiba sevdiğin bi kız var mı demişti bende şakaya şakayla yanıt vermek için olabilir demiştim ve ardından kızın hesabındaki erkek arkadaşı kim o falan sorular doğrultmuştu bana bende o değil zaten eğlencesine diye görüldü attım geçtim işte sonra mesajları sildi sonra ben yazmadım özür dilerim diye mesaj geldi bende dedim neyi yazmadın dedim kızın elinden telefonu galiba sevgilisi aldı 3 sayfa sövdü bana bende şimdi bu görüntüler var bu görüntülerle çocuğun annesinin telefon numarasını bulsam biryerden ona göndersem veya direk kızın annesine mi gönderiyim fotoğraflarda bunlar