Neler Yeni

Tehdit ve küfür kanıtlı ergene ne yapmalıyım

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sami
evet arkadaşlar ben bir 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim ve benim ilkokulda görüştüğüm samimi olduğum bir kız vardı ve bu kızın instasını sene sonunda buldum ve 8. sınıftan 9a geçtiğimiz için tabi dedim işte sen nereye gittn kaç puan yaptın gibisinden arada bide story atıyordu hoşuma gideni beğeniyordum işte sevgili yapmış kendine bende arkadaşlarımla eğlenceli vakit falan geçirebilmek için yakın arkadaşlar olacak şekilde hikayeye NGL paylaşmıştım ve bu kızlada samimi olduğumuz için hiçbir sorun yoktur diye düşündüm ve meğerki kızın hesabında sevgilisi varmış biriside bana şaka olsun diye galiba sevdiğin bi kız var mı demişti bende şakaya şakayla yanıt vermek için olabilir demiştim ve ardından kızın hesabındaki erkek arkadaşı kim o falan sorular doğrultmuştu bana bende o değil zaten eğlencesine diye görüldü attım geçtim işte sonra mesajları sildi sonra ben yazmadım özür dilerim diye mesaj geldi bende dedim neyi yazmadın dedim kızın elinden telefonu galiba sevgilisi aldı 3 sayfa sövdü bana bende şimdi bu görüntüler var bu görüntülerle çocuğun annesinin telefon numarasını bulsam biryerden ona göndersem veya direk kızın annesine mi gönderiyim fotoğraflarda bunlar
1735311299985.png
1735310981567.png
1735310837728.png

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evet arkadaşlar ben bir 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim ve benim ilkokulda görüştüğüm samimi olduğum bir kız vardı ve bu kızın instasını sene sonunda buldum ve 8. sınıftan 9a geçtiğimiz için tabi dedim işte sen nereye gittn kaç puan yaptın gibisinden arada bide story atıyordu hoşuma gideni beğeniyordum işte sevgili yapmış kendine bende arkadaşlarımla eğlenceli vakit falan geçirebilmek için yakın arkadaşlar olacak şekilde hikayeye NGL paylaşmıştım ve bu kızlada samimi olduğumuz için hiçbir sorun yoktur diye düşündüm ve meğerki kızın hesabında sevgilisi varmış biriside bana şaka olsun diye galiba sevdiğin bi kız var mı demişti bende şakaya şakayla yanıt vermek için olabilir demiştim ve ardından kızın hesabındaki erkek arkadaşı kim o falan sorular doğrultmuştu bana bende o değil zaten eğlencesine diye görüldü attım geçtim işte sonra mesajları sildi sonra ben yazmadım özür dilerim diye mesaj geldi bende dedim neyi yazmadın dedim kızın elinden telefonu galiba sevgilisi aldı 3 sayfa sövdü bana bende şimdi bu görüntüler var bu görüntülerle çocuğun annesinin telefon numarasını bulsam biryerden ona göndersem veya direk kızın annesine mi gönderiyim fotoğraflarda bunlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ailesinin yapması gereken bir şey boş ver konuşma ne olacağı da belirsiz kavga etme gitsin.
Tavsiyem kızla da konuşma böyle bir tipi bulmayı becerebilen birinden çok hayır gelmez.
haklısın de geç zaman kaybı bu tür tipler .
Genelde it kopuk insanlar değişmezler pek çok fazla maruz kalmış biri olarak söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
...
Hocam, hiç kavgaya bulaşmayın deymez. Kızla da konuşmayı bırakın. Ne yapması gerektiğini kız düşünsün.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Furkan Demirtaş
Kız akıldan baya yoksunmuş kanka

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Mehmet
Sal kızı boş şeyler bunlar

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
yunusemre
evet arkadaşlar ben bir 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim ve benim ilkokulda görüştüğüm samimi olduğum bir kız vardı ve bu kızın instasını sene sonunda buldum ve 8. sınıftan 9a geçtiğimiz için tabi dedim işte sen nereye gittn kaç puan yaptın gibisinden arada bide story atıyordu hoşuma gideni beğeniyordum işte sevgili yapmış kendine bende arkadaşlarımla eğlenceli vakit falan geçirebilmek için yakın arkadaşlar olacak şekilde hikayeye NGL paylaşmıştım ve bu kızlada samimi olduğumuz için hiçbir sorun yoktur diye düşündüm ve meğerki kızın hesabında sevgilisi varmış biriside bana şaka olsun diye galiba sevdiğin bi kız var mı demişti bende şakaya şakayla yanıt vermek için olabilir demiştim ve ardından kızın hesabındaki erkek arkadaşı kim o falan sorular doğrultmuştu bana bende o değil zaten eğlencesine diye görüldü attım geçtim işte sonra mesajları sildi sonra ben yazmadım özür dilerim diye mesaj geldi bende dedim neyi yazmadın dedim kızın elinden telefonu galiba sevgilisi aldı 3 sayfa sövdü bana bende şimdi bu görüntüler var bu görüntülerle çocuğun annesinin telefon numarasını bulsam biryerden ona göndersem veya direk kızın annesine mi gönderiyim fotoğraflarda bunlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kız varos cocukta keko degılse bırsey bılmıyorum

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
...
Eğer gerçekten bir şey yapacaksanız(illa yapmak istiyorsanız) zarar görme ihtimalinizin ihtimalinizin olmayacağı bir şey yapın lütfen(psikolojik dahil), kızın laflarından da anlaşılıyor boşa geçmiş bir ömür, sizin uğraşlarınıza değeceğini sanmıyorum ¯\_(ツ)_/¯

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Bu tarz durumlar için her zaman kişisel avukatiniz olmalı böylelikle zengin olma ihtimalinin artar tazminat davaları ile köşeye dönersiniz ama iki tarafta reşit değil gibi duruyor pek bir sonuç çıkmaz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ugrasmaya degmez allaha falan soverse tarikatcilara ver ulu orta yerde vururlar nereden biliyorsun diye sorma

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Mehmetcan İvrendi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Varya Şöyle biri bana gelecek bide ama 18'den büyük 2-3 kişi sövse yep yeni Sıfır RTX 4070Tİ Süperli PC parası çıkarırdım ya Jahrein'nin yaptığı gibi Jahrenin aslın'da çok zeki adam'da anlamıyor bu millet
(Bu arada en son ön ödeme diye bir şey çıkaracaklardı şahısa değilde devlete parayı ödeyip kapatabilecek olayı o çıkarda bunun gibiler artar)

-Çok takma Kafaya 3-5 Sene içinde haberlerde görürsün birini öldürmüş vs. Olarak

Özelliklede bu tarz kızları hiç anlamıyorum git gerize***'nın biriyle çık sonra iler'de şiddet görünce Tüm erkekler aynı yok Şiddete hayır vs. A* git eli yüzü doğru düzgün birini bul yaşama sorun ama nerde bunun gibiler nerde canı'nı alacak serseri var ona koşuyor Cidden ülkenin IQ seviyesi -100000000

Top Bottom