Neler Yeni

TEK ADAMA MAHKÛM DEĞİLİZ..‼️

cetinay01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cetin Ay
TEK ADAMA MAHKÛM DEĞİLİZ..‼️

Tek olan yalnızca Allah'tır..!

Bu ülke bir kişiye mahkûm olacak kadar küçük, bir kişiden medet umacak kadar zayıf değil! Türkiye’nin her şehrinde, her ilçesinde, her mahallesinde, her köyünde yönetime talip olacak binlerce akıllı, donanımlı, çalışkan insan var. Cumhurbaşkanlığı gibi bir makam, sadece birkaç kişinin insafına bırakılmamalı. Herkesin aday olabileceği, herkesin ülkenin yönetiminde söz sahibi olabileceği bir düzen kurulmalı ki gerçek demokrasi işlesin!

Bu topraklarda yaşayan her bireyin sorumluluğu var! Siyaset birkaç kişinin tekelinde kalırsa, halkın iradesi zayıflar, yönetim bir avuç insanın elinde şekillenir. Oysa her köyden, her mahalleden, her sokaktan bir lider çıkmalı, milletin içinden gelen gerçek temsilciler olmalı! Çünkü bu halk, geçmişte de kaderini kendi elleriyle yazdı, bugün de yazabilir!

TEK OLAN SADECE ALLAH’TIR!

Hiçbir insan, hiçbir lider, hiçbir makam tek ve alternatifsiz değildir. Bu ülkenin geleceği bir kişinin kararlarına bağlı olamaz. Halkın iradesi, milletin ortak aklı yönetimde olmalı. Eğer her yerden cumhurbaşkanı adayları çıkarsa, siyaset tekelleşemez, kimse “Bensiz olmaz” diyemez!

BUNU YAPMAK ZORUNDAYIZ! Çocuklarımız için, geleceğimiz için, ülkemiz için! Eğer halk kendi içinden yeni liderler çıkarmazsa, hep aynı kişiler sahnede kalır ve yönetim halktan kopar. Oysa bu topraklarda, yönetmeye, ülkeyi ileriye taşımaya layık binlerce insan var. Siyaset tek kişilik bir oyun değildir, milletin ortak aklıyla, halkın içinden çıkan cesur insanların yönetime talip olmasıyla gerçek anlamda güçlenir!

KENDİ KADERİMİZİ BİZ BELİRLEYECEĞİZ! KİMSEYE MAHKÛM DEĞİLİZ! BU ÜLKE, VATANDAŞININ İRADESİYLE YÖNETİLMELİDİR!

Yüce milletimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum

ÇETİN AY

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,891
İsim
Lokman Doğan
bence de mehmet yılmaz fazla oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yuzarsef

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan

Bu senin büyümüş halin mi?

Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan
siyaset ve tarih bilmeden yorum yazman ne cesareti c hil cesareti
tavsiyem bu resimdekini kullan
mfl1o21z.jpg

bu kağıt parçası
500-Euro.svg.png

diğer kağıt parçasından 100 tane alıyor
1495360.jpg

O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz
kendini zeki zanneden biri olmak güzel
ama zeki değilsin mevlananın güzel sözleri var
hangisi hoşuna gidecek engelleyip geçtim siyaset ve tarih bilmeyen bir neyse

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz

Eğitim, sağlık ve hukuk sistemi kaybedenleri oynuyor. Ülke, Avrupa'nın refahı için mülteci kampına çevrilmiş ama vatan için oy veriyorsun? Kendinizden emin bir şekilde saçmaladıktan sonra cehaletinizin yüzünüze vurulmasından bıkmadınız mı siz?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
peki şu anda bulunduğun durumdan memnun musun arkadaşım?
yani belki farkında değilsiniz ama yavaş yavaş ülkeyi batırıyor.
ekonomik olarak hiç iyi durumda değiliz, bir şey alacakken 40 kere düşünür duruma geldik
ülkemizde çok büyük bir mülteci sorunu mevcut ve bunlar yerli vatandaştan daha fazla hakka ve yardıma sahipler
onun haricinde vergiler desen zaten almış başını gidiyor, 1 kendine alırken 2-3 tane de devlete satın alıyoruz. ben ömrü hayatımda bir telefonun 100 bin lira ve üstü olduğunu veya bir ekran kartının 165 bin TL olduğunu görmedim mesela.
gidip de pahalı bir sistem dizmek isteyen ömürlük sistem dizmek isteyen bir vatandaşın şu an cebinden çıkacak minimum para neredeyse 100 bin TL'ye yakın her şey dahilinde.
veya kaliteli bir telefon almak isteyen birisi cebinden 60 70 bin TL'ye yakın para veriyor hatta daha fazlasını veriyor.
veya bir oyun konsolu satın almak istiyor ama yine "oyunlar haricinde" safi olarak 30 bin TL'ye yakın sadece konsolun kendisine veriyor. bunun oyunları da içine dahil değil, oyun da satın almak istese ortalama kalitede bir oyun şu an 1000 liraya yakın.
ben bu örnekleri buranın doğasından örnek veriyorum. eğer gıdadan falan örnek vermeye kalkarsak işler çok değişir.
nerede görülmüş ki 1 simitin 15 lira 20 lira olduğu? :D şaka gibi bir cumhuriyette yaşıyoruz açın gözlerinizi açın.
ülkenin okumuş, ermiş bir insana ihtiyacı var arkadaşlar. istediğiniz kadar kendinizi avutun ama bu durum böyle.

yaaaani bunları geçtim bir de şu malum ülkenin milli güvenlik sorunu olan taksiciler var, halen hiçbir çözüm bulunmuş durumda değil.
millet paylaşımlı yolculuk istiyor kardeşim. bu memleketin, özellikle İstanbul'da ikamet edenlerin en büyük sorunlarından birisi de ulaşımdır.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merak etme ülke şuan akp mandası olmuş.Tanidik varsa hakkından fazlasını bile alırsın yoksa Hakkını bile alamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki şu anda bulunduğun durumdan memnun musun arkadaşım?
yani belki farkında değilsiniz ama yavaş yavaş ülkeyi batırıyor.
ekonomik olarak hiç iyi durumda değiliz, bir şey alacakken 40 kere düşünür duruma geldik
ülkemizde çok büyük bir mülteci sorunu mevcut ve bunlar yerli vatandaştan daha fazla hakka ve yardıma sahipler
onun haricinde vergiler desen zaten almış başını gidiyor, 1 kendine alırken 2-3 tane de devlete satın alıyoruz. ben ömrü hayatımda bir telefonun 100 bin lira ve üstü olduğunu veya bir ekran kartının 165 bin TL olduğunu görmedim mesela.
gidip de pahalı bir sistem dizmek isteyen ömürlük sistem dizmek isteyen bir vatandaşın şu an cebinden çıkacak minimum para neredeyse 100 bin TL'ye yakın her şey dahilinde.
veya kaliteli bir telefon almak isteyen birisi cebinden 60 70 bin TL'ye yakın para veriyor hatta daha fazlasını veriyor.
veya bir oyun konsolu satın almak istiyor ama yine "oyunlar haricinde" safi olarak 30 bin TL'ye yakın sadece konsolun kendisine veriyor. bunun oyunları da içine dahil değil, oyun da satın almak istese ortalama kalitede bir oyun şu an 1000 liraya yakın.
ben bu örnekleri buranın doğasından örnek veriyorum. eğer gıdadan falan örnek vermeye kalkarsak işler çok değişir.
nerede görülmüş ki 1 simitin 15 lira 20 lira olduğu? :D şaka gibi bir cumhuriyette yaşıyoruz açın gözlerinizi açın.
ülkenin okumuş, ermiş bir insana ihtiyacı var arkadaşlar. istediğiniz kadar kendinizi avutun ama bu durum böyle.

yaaaani bunları geçtim bir de şu malum ülkenin milli güvenlik sorunu olan taksiciler var, halen hiçbir çözüm bulunmuş durumda değil.
millet paylaşımlı yolculuk istiyor kardeşim. bu memleketin, özellikle İstanbul'da ikamet edenlerin en büyük sorunlarından birisi de ulaşımdır.
Bu kadar şey yaşanırken hala vatan için ak Parti'ye oy veren bir kişiye fazla bişi anlatamazsın.

Ak Parti'nin terör felsefesi; 100 askerin kanı üzerinde olsa bile bizimle anlaşıyorsan terörist değilsin,Anlaşamiyorsan teröristsin.

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu kadar şey yaşanırken hala vatan için ak Parti'ye oy veren bir kişiye fazla bişi anlatamazsın.

Ak Parti'nin terör felsefesi; 100 askerin kanı üzerinde olsa bile bizimle anlaşıyorsan terörist değilsin,Anlaşamiyorsan teröristsin
Yani o da doğru, şehit haberini gülerek veren birinin destekçisi olmak ne kadar akıl işi bilemeyiz.

Top Bottom