Neler Yeni

Tek başıma banka kartı alabilirmiyim?

18 yaşıma daha 4 ay var ziraat banka kartı almayı düşünüyorum, veli falan gerekli mi yoksa tek başıma halledebilirmiyim. Birde ücret falan alıyorlarmı yoksa ücretsizmidir?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Banka kartını aileden birinin üstüne alıp kullanabiliyorsun diye biliyorum.
Sonuçta kredi kartı değil.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
18 yaşıma daha 4 ay var ziraat banka kartı almayı düşünüyorum, veli falan gerekli mi yoksa tek başıma halledebilirmiyim. Birde ücret falan alıyorlarmı yoksa ücretsizmidir?

Her bir banka alacağına sonuçta kredi kartı almıyorsun Tosla,Paycell,Param vb gibi kartlarıda alabilirsin yapabilecekleri işlemler aynı fazla dert etmeye gerek yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Her bir banka alacağına sonuçta kredi kartı almıyorsun Tosla,Paycell,Param vb gibi kartlarıda alabilirsin yapabilecekleri işlemler aynı fazla dert etmeye gerek yok
Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter. Kb

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Konunu dün okumuştum, banka kartı almak için şubeye gitmemiz gerekiyormuş ebeveynsiz gidersem sıkıntı olurmu?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter. Kb

Fikrim varda Tosla kart'ta Akbank'ın neticede Veya bir başkası banka adı altında sana hizmet sunuyor. Ve şuan bir çok kişi eminim ki Tosla kart kullanıyor neden benim tosla kart önerimi yadırgıyorsun atm'sinde bile Tosla kart işlemi varken yapmayın böyle sadece at gözlüğü ile bakmayın buda bence oldukça iyi seçenek banka kartı ise...

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Konunu dün okumuştum, banka kartı almak için şubeye gitmemiz gerekiyormuş ebeveynsiz gidersem sıkıntı olurmu?
18 yaşın altındaki bir bireyin banka hesabı açabilmesi için velisi ya da vasisinin kimlik fotokopisi, banka hesabı açılmasına izin verdiğine dair imzası gereklidir.

Belki bankadan bankaya değişir en doğru bilgi için bankanın müşteri temsilcisini arayın.

Fikrim varda Tosla kart'ta Akbank'ın neticede Veya bir başkası banka adı altında sana hizmet sunuyor. Ve şuan bir çok kişi eminim ki Tosla kart kullanıyor neden benim tosla kart önerimi yadırgıyorsun atm'sinde bile Tosla kart işlemi varken yapmayın böyle sadece at gözlüğü ile bakmayın buda bence oldukça iyi seçenek banka kartı ise...
Kankacım ben ailemden uzakta yaşıyorum ve ailemde akbank kullanan kimse yok herkes ziraat bankasını kullanıyor. Bana para gönderdiklerinde eft oluyor(EFT; iki farklı banka arası yapılan para transferi, ve EFT'nin şöyle bir dezavantajı var farklı bankalar olduğu için para transferi sadece hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılıyor). Bazen hafta sonu veya mesai saati dışı bana para lazım oluyor ve FARKLI bankalar oldugundan sıkıntı yaşıyorum, ziraat bankayı istememin nedeni bu. Ve kimsenin at gözlüğü ile baktığıda YOK.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kankacım ben ailemden uzakta yaşıyorum ve ailemde akbank kullanan kimse yok herkes ziraat bankasını kullanıyor. Bana para gönderdiklerinde eft oluyor(EFT; iki farklı banka arası yapılan para transferi, ve EFT'nin şöyle bir dezavantajı var farklı bankalar olduğu için para transferi sadece hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılıyor). Bazen hafta sonu veya mesai saati dışı bana para lazım oluyor ve FARKLI bankalar oldugundan sıkıntı yaşıyorum, ziraat bankayı istememin nedeni bu. Ve kimsenin at gözlüğü ile baktığıda YOK.

Bilmediğin bir döngüyü anlatamam tabi sana o zaman açıklamanı daha iyi yapman gerekirdi şehir dışındayım ve 18 yaş altındayım diye çünkü yorumlara bakınca 18 yaş üstünde isen böyle böyle yapmalısın denmiş ki demek ki olayın üstüne vurguyu iyi yapamamışsın Boş insansın cidden ben sana ifade atınca ifade atmandan belli neyse fazla kafa yormaya gerek yok dediğim gibi gelen cevaplarla istediğin sonucu alamadın neticede rehbere devamke https://donanimarsivi.com/forum/konu/bankomatik-banka-ve-kredi-kartlari-hakkinda-her-sey.172962/

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Eğer ki ailede cepbank kullanan varsa cebine direk yapabiliri her her saat geliyor tam 24 saat içersindede çekebilirsin buda bir alternatif

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom