Tek Bir Oyuna Giremiyorum Yardım !!!!

YasinD

80+
Reaksiyon skoru
56
Steam de Ranch Simulator yükledim. İlk seferde oynadım. Sonraki gün girmedi. Diğer oyunlara girerken ranch simulatore giremiyorum. Dosyaları doğruladım. Sildim tekrar yükledim. Sürücüyü kaldırdım tekrar yükledim olmadı. Windows güncelleştirdim. Ne yapmam gerek?

Hata alıyor musun? Tepkisiz mi kalıyor?

tepki yok başlatılıyor gözüküyo bir kaç sn sonra başlat yazısı gerii geliyo
steam üzerinde çevrimiçiyken oyunu oynuyor yazısı oluyor mu? dosyaları doğruladın oyunu silip tekrar yükledin. peki ekran kartı driver ve win updatelere baktin mi?

hepsini güncelledim
Önce PC'yi resetle sonra AppData içerisindeki oyun klasörünü sil. PC'yi tekrar başlat dosyaları doğrula ve oyuna gir.

C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Local\Ranch_Simulator
(AppData gizliyse Dosya Gezgini - Görünüm - Gizli öğeler)
Bu klasör silinince ayarlar sıfırlanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmazsa Microsoft sitesinden Visual C ++'yı tekrar yükle bozuk veya eksik olabilir.

Son düzenleme:
Önce PC'yi resetle sonra AppData içerisindeki oyun klasörünü sil. PC'yi tekrar başlat dosyaları doğrula ve oyuna gir.

C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Local\Ranch_Simulator
(AppData gizliyse Dosya Gezgini - Görünüm - Gizli öğeler)
Bu klasör silinince ayarlar sıfırlanır.
olmadı ve başlatınca oyunda gözüküyorum

olmadı ve başlatınca oyunda gözüküyorum
Unreal Engine ile ilgili bir sorun olabilir. Windows güvenliği yada antivirüs kullanıyorsan karantinalarına bak anti cheat motorunu yasakladıysa bu sebepten giremiyorsundur. Arka planda çalışan gereksiz uygulamalarıda kapat. Overlay veya Afterburner gibi.

Unreal Engine ile ilgili bir sorun olabilir. Windows güvenliği yada antivirüs kullanıyorsan karantinalarına bak anti cheat motorunu yasakladıysa bu sebepten giremiyorsundur. Arka planda çalışan gereksiz uygulamalarıda kapat. Overlay veya Afterburner gibi.
gene olmadı

Son olarak bu arkadaşın yaptığını yap betayı engine 4 ile değiştir. O da olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok. Forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olsun. Ben format dene derim en fazla. Bir oyun içinde değer mi bilmiyorum. Oyunu hiç oynamadığım için sorunla ilgili başka bir fikir veremiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan fazlaca kişi var. Yani oyun sorunlu.

şimdi farkettimde oyun steam da yüklü ama yerel dosyalara bakınca exe nin başında epic games logosu var
Epic bağlantısı istiyor olabilir görev yöneticisinde epic launcher falan çalışıyorsa oyunu açtığında görevi sonlandır bir kişide o şekilde çözmüş.

Geri