Günde 1 tane içtiğin sürece sorun olmaz ama yinede tek dikiste aniden mideye bu kadar asitli birseyi gönderme.Arkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)
zararı olabilir boğazını tahriş edebilir normal içmeni tavsiye ederimArkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)
Hafif bi asit, zararlı olacağını sanmam.Günde 1 tane içtiğin sürece sorun olmaz ama yinede tek dikiste aniden mideye bu kadar asitli birseyi gönderme.
Hocam maden suyunu tek dikişte nasıl içebiliyorsunuzArkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)
Sekmezerkekliğin 1. adımı maden suyu içebilmektir
Ama Tek Dikişte Midenin Bunu Hazmetmesi Zor Olur Midedeki Asit Değerleri Bir Anda Artıcağı İçin Zararlı Olabileceğini Düşünüyorum Ayrıca Bazı Maden Suları Daha Asitli Oluyor Bence Pek Sağlıklı Bir Durum Değil.Hafif bi asit, zararlı olacağını sanmam.
Doğru.Ama Tek Dikişte Midenin Bunu Hazmetmesi Zor Olur Ayrıca Bazı Maden Suları Daha Asitli Oluyor Bence Pek Sağlıklı Bir Durum Değil.
Acelen mi var ne dikiyon kafaya yavaş ol.Arkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)