Çözüldü✓ TEK TEK TOPLADIM ÇOK ANLAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

fanların hız ayarı yapılmııyor büyük ihtimal nedenide videodan izledin
1758904043122.webp
şu bağlantıda hız ayarı yapılmıyor sorunmu dersen evet fanlar hep son hızda dönüyor hep ses çıkıyor

fanların hız ayarı yapılmııyor büyük ihtimal nedenide videodan izledin Alıntıyı görüntüle şu bağlantıda hız ayarı yapılmıyor sorunmu dersen evet fanlar hep son hızda dönüyor hep ses çıkıyor
Ses çıkarması benim için bir problem değil hocam sadece son hızda dönmesi fanlara zarar verir mi önemli olan o

https://www.hepsiburada.com/corsair...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.22.9 bunu önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı sığıyor ekran kartı 33 cm kasa 36 cm destekliyor

birde ekran kartının argb si var soğutucunun var fanların var total 3 argb var anakart 2 destekliyor birde argb hub gibi bişey alman gerekir

benim kasanın fanları o darkdaki gibi şu an ve can sıkıcı bir ses var yani fanları elimle durdurunca ses mes kalmıyor bide argb si olmaadığı için anakartın argb lerini kullanamıyorum 500 lira az evet ama işte olmayınca olmuyor

benim kasanın fanları o darkdaki gibi şu an ve can sıkıcı bir ses var yani fanları elimle durdurunca ses mes kalmıyor bide argb si olmaadığı için anakartın argb lerini kullanamıyorum 500 lira az evet ama işte olmayınca olmuyor
O çoklayıcıyı almam mı lazım dark kasasını da alırsam her türlü lazım mı yani

darkı alırsan gerek kalmaz rainbow galiba

yok kusursuz şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway