S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
winston dark blue ic
Kesinlikle çok doğru. Ne zaman şu paketleri değiştirdiler o zaman bozuldu şu tatları sigaraların. Evet sigaranın içeriğinde değişiklik yapılmış bencede, o eski hazzı alamıyor insan eskilere alıştıktan sonra. Hatırlıyorum Winston Blue'yu markası üstte yaparlardı eski paketlerde. Tadı da iyi gibiydi fakat şimdi kömür mü içiyoruz sigara mı belli değil bence sigaradan soğutma stratejisi içinde olabilirler böyle yaparak.Ne zaman siyah paketler geldi o zaman b*ka sardı zaten hemen hemen bütün sigaralar.Eski paketler ithal olarak bulunabiliyor hala ama pahalılar malasef.Geçen abinin biri uzun Parliemente 200 lira istedi.Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda philips morris de çalıştığını söyleyen bi abi vardı yenilerde ki tat değişikliği kağıdından dolayı kaynaklanıyormuş.
Bağımlısı olduğumu düşünmüyorum, sigaralarının zararlarını biliyorum fakat ben o riski göze aldım. Arada boş vakitlerimde içerim onun dışında fazla içmemeye özen gösteriyorum zaten.niye sigara içiyorsunuzki hastanelerde sürüneceğinize belli yaştan sonra ötenazi hakkınızı kullanın