Tekel 2000 Nasıldır ?

winston dark blue ic

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Bu çok ağır çok kötü yok boğaz bilmem ne diyen arkadaşlar ya sallıyor yada en son 20 sene önce içmişler. Geçenlerde bi deneyeyim diye aldım. Tadı çok hoş değil tabi ama ağırlık falan çok fazla yok. Bi dene damak tadına uyarsa içebilirsin.
(2 aydır Marlboro Edge Blue içiyorum tavsiye ederim)

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Ne zaman siyah paketler geldi o zaman b*ka sardı zaten hemen hemen bütün sigaralar.Eski paketler ithal olarak bulunabiliyor hala ama pahalılar malasef.Geçen abinin biri uzun Parliemente 200 lira istedi.Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda philips morris de çalıştığını söyleyen bi abi vardı yenilerde ki tat değişikliği kağıdından dolayı kaynaklanıyormuş.
Kesinlikle çok doğru. Ne zaman şu paketleri değiştirdiler o zaman bozuldu şu tatları sigaraların. Evet sigaranın içeriğinde değişiklik yapılmış bencede, o eski hazzı alamıyor insan eskilere alıştıktan sonra. Hatırlıyorum Winston Blue'yu markası üstte yaparlardı eski paketlerde. Tadı da iyi gibiydi fakat şimdi kömür mü içiyoruz sigara mı belli değil bence sigaradan soğutma stratejisi içinde olabilirler böyle yaparak.

Dümdüz zift tütün iç onu içme

niye sigara içiyorsunuzki hastanelerde sürüneceğinize belli yaştan sonra ötenazi hakkınızı kullanın

niye sigara içiyorsunuzki hastanelerde sürüneceğinize belli yaştan sonra ötenazi hakkınızı kullanın
Bağımlısı olduğumu düşünmüyorum, sigaralarının zararlarını biliyorum fakat ben o riski göze aldım. Arada boş vakitlerimde içerim onun dışında fazla içmemeye özen gösteriyorum zaten.

Kendi sağlığınız için sigara içmeyiniz.

Geri