Tekelden Ücretsiz Bira Nasıl Alınır ( Rehber )

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,149
Herkese merhaba bugün, bira içmek isteyip de cebinde para olmayan kardeşlerimize tekelden ücretsiz bira nasıl alınacağı hakkında rehber oluşturuyorum 3 seçenek belirledim ben aklımda, hangisini isterseniz uygulayın.

1) Dedeniz olur veya yaşlı bir adam olur tekele beraber girin ''Yeğenim dilim damağım kurudu 1 tane bira ver bana ordan'' diyecek tekelci dayanamayacak ve birayı verecek ve sizde içebileceksiniz.

2) Kendinizi evsiz olarak tanıtın '' abi evim yok sokakta yaşıyorum canım bira çekti 1 tane verirmisin ordan'' diyosunuz %50 verebilir.

3) 3. seçenek ücretli ama verme ihtimali daha yüksek. Birayı alın adama 50 lira verin abi cebimde 50 var dönüşte bırakıcam diyin.

Evet 3 seçenek oluşturdum ben hangisini uygulamak isterseniz onu uygulayın afiyet olsun

Not: Dayak yerseniz bana sövmeyin baştan uyarayım

Son düzenleme:
Ya da risk almayıp bira içmeyebilirsiniz

tam parayı öderken poşeti alıp kaçmak daha kolay,dedeyi nereden bulalalım

alkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için

alkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için
1 bira sarhoş etmez zaten kral, ben ilk içim için sarı tuborg öneririm 5.2 alkollü, en düşük alkollü biradır kendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,377
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri