Neler Yeni

Tekir kedi alıcağım sorularım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
Merhabalar başlıktanda anladınız üzere tekir kedi almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorum var ben günde 8 saat çalışan birisiyim evde rahat dururmu ve çok yaramazmı mesela evdeki koltukları veya başka şeyleri parçalarmı bunu merak ediyorum kedi sahipleri beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Tekirden uzak dur. Cok yaramazlar.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Anıl Aykın
Merhabalar başlıktanda anladınız üzere tekir kedi almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorum var ben günde 8 saat çalışan birisiyim evde rahat dururmu ve çok yaramazmı mesela evdeki koltukları veya başka şeyleri parçalarmı bunu merak ediyorum kedi sahipleri beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.
Yengemin kedisi obur bir şey olduğu için pek hareket etmiyor kafasına eserse yürüyor falan ama koltukları unut derim :D.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evde rahat durması zayıf ihtimal. Şöyle düşün, yapmaması gereken ne varsa yapacak. Senin oyalanması için aldığın oyuncaklar da buna engel olamayacak. Anlayacağın, çelik gibi sinirlerin olması lazım.

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
knks Tekir Kediler gençlik zamanını doldurana kadar her yeri parçalar emin olabilirsin. Tuvaletini her gün temizlemeyeceksen etrafa tuvaletini yapacağını unutma. Tüylerini kesemezsin kendileri dökülmeli çünkü ter bezleri insanlarınki gibi olmadığı için tüylerini kesersen terleri vücutlarını yakar. Tırnak kesimini her hafta düzenli yapman gerekiyor. Kedinin bir yeri tırmaladığını görürsen ya o odaya unutana kadar (60 gün) sokmayacaksın ya da tırmaladığı yerin direk yanına tırmalama tahtası koyup ona alıştıracaksın. Aynı zamanda evin farklı noktalarına tırmalama tahtaları koyacaksın. Halatlar ilk 1 hafta bayağı dökülecek. Ama hayatının en zor anında yanında sessizce oturup seni yaydığı dalgalar sayesinde sakinleştirecek ve içine biraz huzur verecek bir dostun olacak!

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
3. Yıla yaklaşıyoruz benim mars adlı tekir kedimle. Şahsen uyuyacağına yaramaz olması benim için daha iyi put gibi duracağına eve heyecan katması benim için daha iyi. Parçalama konusunda koltuk başları perdeler ve halılara tırnaklarını çekiştirmek için yapabilir. 8 saat iş yerinde çalışıyorsan kediyi eğer çok kötü biyerde değilse sahiplenmesen daha iyi olur. Hayvan 8 saat boyunca tek başına kalması bilmiyorum kötü hissettiriyor kedi sahibi olarak beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knks Tekir Kediler gençlik zamanını doldurana kadar her yeri parçalar emin olabilirsin. Tuvaletini her gün temizlemeyeceksen etrafa tuvaletini yapacağını unutma. Tüylerini kesemezsin kendileri dökülmeli çünkü ter bezleri insanlarınki gibi olmadığı için tüylerini kesersen terleri vücutlarını yakar. Tırnak kesimini her hafta düzenli yapman gerekiyor. Kedinin bir yeri tırmaladığını görürsen ya o odaya unutana kadar (60 gün) sokmayacaksın ya da tırmaladığı yerin direk yanına tırmalama tahtası koyup ona alıştıracaksın. Aynı zamanda evin farklı noktalarına tırmalama tahtaları koyacaksın. Halatlar ilk 1 hafta bayağı dökülecek. Ama hayatının en zor anında yanında sessizce oturup seni yaydığı dalgalar sayesinde sakinleştirecek ve içine biraz huzur verecek bir dostun olacak!
Benden başka bakıcak yok ve ben işteyim evdeki eşyalara zarar vermemesi için ne gibi bir eğitim verebilirim

Top Bottom