Teknobiyotik güvenilir mi

Bunu almayı düşünüyorum fakat teknobiyotik ilk kez duydum güvenilir markamıdır?
guvenılırdır baya fakat musterı hızmetlerı bıraz agresıf olabılıyor bazen ona dıkkat edın onun dısında guvenılır arkadasım alısverıs yapmıstı

Evet çok güvenilir ama sakın servislik garantilik olma. Muhtemelen müşteri hizmetleri testo250 falan kullanıyor. Çok agresifler.

Güvenilir fakat satış sonrası hizmette rezaletler diyebilirim.

guvenılırdır baya fakat musterı hızmetlerı bıraz agresıf olabılıyor bazen ona dıkkat edın onun dısında guvenılır arkadasım alısverıs yapmıstı
garanti durumunda yardımcı olmuyorlar mı yoksa agresif bir şekildemi iş çözüyorlar anlamadım?
Post automatically merged:

İşlemcinın fiyatı iyi mi? arkadaşlar alınır mı ?
bana iyi gibi geldi sahibindende 2.el fiyatına sıfır burada

garanti durumunda yardımcı olmuyorlar mı yoksa agresif bir şekildemi iş çözüyorlar anlamadım?

bana iyi gibi geldi sahibindende 2.el fiyatına sıfır burada
agresıf olarak yanı soyle bedava cubugu goturdugunde bakalla olan tartısma gıbı ama cozuyorlar tabı ama keske cozmeseler dıyor ınsan

Güvenilir Ama garanti konusunda mallarının arkasında durmuyorlar.

Güvenilir.

Güvenilir Ama garanti konusunda mallarının arkasında durmuyorlar.
Daha geçen anakart değişimini kısa süre içerisinde yaptılar.

Yani illa süreci çözersin ama seni aşağılayıp yapıyorlar genelde garip bi dille. Youtubedaki videoların altlarındaki yorumlara bakarsan anlarsın az çok.

ben Kule Tipi soğutucu almıştım zamaninda yaninda bilmediğim 2 parça eşya koydular kargo bana teslim edilir edilmez aradılar hemen kameralarda izledik sizin paketinizde bu ürünler konulmuş gönderin yada parasını verin yoksa dava açacağız ukalaca konustular bende ürüne zarar verip kargolattirdim

Geri