Çözüldü✓ Teknobiyotik ve İnce Hesap Havale ile almak güvenilir mi? Sıkıntı çıkar mı?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Teknobiyotik ve İnce Hesaptan Havale ile satın alım yapacağım (ÇÜNKÜ BANKA KART KABUL ETMİYORLAR). Yani ya taksitle alacağım, yada tek çekim için havale yapacağım. Taksit istemiyorum, bu yüzden Havaleye mecbur kalıyorum. Fakat havale işleminden de hiç bir şey anlamadım. Nasıl yapılıyor, nasıl havale ediliyor, nasıl onaylanıyor? Hiç bir fikrim yok. Ayrıca Güvenilir bir sitenin iban üzerinden parayı teslim alması güvenilir bir sebepten midir?

Banka kartı ile de alışveriş yapılabiliyor , genelde banka kartları online alışverişe kapalı olduğundan başarısız oluyor olabilirsiniz.
Havale olarak da 2 firmadan da alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havale siparişini oluşturuyosun , sitelerin belirttiği ibanlara sipariş tutarı kadar para gönderirken açıklama kısmına sipariş numaranı yazıyorsun.
Daha sonra muhasebeleri teyit ettikten sonra siparişinize ücretiniz işleniyor

Teknobiyotik ve İnce Hesaptan Havale ile satın alım yapacağım (ÇÜNKÜ BANKA KART KABUL ETMİYORLAR). Yani ya taksitle alacağım, yada tek çekim için havale yapacağım. Taksit istemiyorum, bu yüzden Havaleye mecbur kalıyorum. Fakat havale işleminden de hiç bir şey anlamadım. Nasıl yapılıyor, nasıl havale ediliyor, nasıl onaylanıyor? Hiç bir fikrim yok. Ayrıca Güvenilir bir sitenin iban üzerinden parayı teslim alması güvenilir bir sebepten midir?
Ben teknobiyotikten mx4 satın aldım ama ya banka kartımdan ya da papara ile. Karar verdiğine bir dene

Ben teknobiyotikten mx4 satın aldım ama ya banka kartımdan ya da papara ile. Karar verdiğine bir dene
Nasıl ya? Ben internetten tek çekim ile ödeme seçeneği görmedim. Nasıl yaptığını bana anlatır mısın lütfen?

Banka kartı ile de alışveriş yapılabiliyor , genelde banka kartları online alışverişe kapalı olduğundan başarısız oluyor olabilirsiniz.
Havale olarak da 2 firmadan da alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım

Havale siparişini oluşturuyosun , sitelerin belirttiği ibanlara sipariş tutarı kadar para gönderirken açıklama kısmına sipariş numaranı yazıyorsun.
Daha sonra muhasebeleri teyit ettikten sonra siparişinize ücretiniz işleniyor
Peki bu durumda, Tüketici Hakları, 14 gün iade hakkı gibi durumlardan yararlanılabiliyor mu? Güvenilir mi?

Nasıl ya? Ben internetten tek çekim ile ödeme seçeneği görmedim. Nasıl yaptığını bana anlatır mısın lütfen?

Peki bu durumda, Tüketici Hakları, 14 gün iade hakkı gibi durumlardan yararlanılabiliyor mu? Güvenilir mi?
Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım , 14 gün zaten senin yasal hakkın iade hakkını kullanabiliyorsun

VPN açıksa tek çekim yada taksit ödeme seçeneklerini göremezsin

Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım , 14 gün zaten senin yasal hakkın iade hakkını kullanabiliyorsun

VPN açıksa tek çekim yada taksit ödeme seçeneklerini göremezsin
Yasal iade ve diğer haklarım aynı yani sadece ödeme sistemi farklı?

VPN yok ama tek çekim seçeneği yok. Sadece taksit havale falan var hatta ss bırakayım istersen

incehesapta havale ne zaman vardı ben hatırlamıyorum

incehesapta havale ne zaman vardı ben hatırlamıyorum

Yasal iade ve diğer haklarım aynı yani sadece ödeme sistemi farklı?

VPN yok ama tek çekim seçeneği yok. Sadece taksit havale falan var hatta ss bırakayım istersen
SS atabilir misin

Direkt kredi kartı seçeneği altında tek çekim olarak gözüküyor
1723037389606.png

Sahte site olmadığına emin misin o sitelerde bu seçeneğin olmama ihtimali yok

İnce hesaptan havale ıle aldım sorun cıkmadı

Valla Tek Çekim seçeneğini ya ben kör gözlüyüm görmüyorum yada cidden yok.
olmama ihtimali yok

ne alacaksın linkini ben atayım öyle dene

Valla Tek Çekim seçeneğini ya ben kör gözlüyüm görmüyorum yada cidden yok.
yok mu mesela

SS atabilir misin

Direkt kredi kartı seçeneği altında tek çekim olarak gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Yav ben cidden körüm galiba. Orada "tek çekim / tüm kartlar" yazıyor onu görmeyip, kartımın bankasını seçiyormuşum. xD Ondan tek çekim yok sanıyormuşum🤣
Tahammül edip, yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. xD

olmama ihtimali yok

ne alacaksın linkini ben atayım öyle dene

yok mu mesela
Hocam benim körlüğüm yüzündenmiş hallettim xD Acilen bir "Göz Doktoru"na görünmem lazım sanırım. 🤣
Tahammül edip, yardım ettiğiniz için sizede teşekkür ederim. xD

Sahte site olmadığına emin misin o sitelerde bu seçeneğin olmama ihtimali yok
Hocam "tek çekim / tüm kartlar" yazıyor onu görmeyip, kartımın bankasını seçiyormuşum. Hallettim düşünüp yardım ettiğiniz için teşekkürler. Bu arada önerdiğiniz Göz Doktoru var mı? Bana lazım da. xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri