incehesap'tan El Capitan almayı düşünüyordum fakat incehesap şu aralar kargoya dahi veremiyor, yoğunlar galiba. Elime daha hızlı ulaşması açısından teknobiyotik'ten almaya karar verdim. El Capitan bazında 6-7bin tl arasında sistem önerileriniz nedir?
kendim teknobiyotik ten sipariş verdim , 5 gün kargoya vermediler, mal attım , müşteri hizmetlerini aradım bilgi alamadım,sitlerindeki online müşteri hizmetlerine yazdım sipariş numarasını aldıktan sonra sohbeti kapattılar son olarak, ,youtube hesaplarına bir yorum yaptım neden kargoya verilmedi diye ,eleştiride bulundum ama geç olsun güç olmasın diyede belirttim, sonuç aşağıdaki gibi hakarert fırça ve sorgusuz
sualsiz sipariş iptali ve paramı iade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Havale yaparken dikkatli olun gerekirse kredi kartı kullanın.
Sipariş vereceksenizde sessiz sedasız bekleyin. (ücretimi geri aldım biraz zor da olsa)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha bu arada youtube da ki yorumlara kanarak sipariş verme önce şikayetvar a bak youtube dekiler bot hesap hep.