Neler Yeni

Teknobiyotik'ten 6-7klık sistem

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
incehesap'tan El Capitan almayı düşünüyordum fakat incehesap şu aralar kargoya dahi veremiyor, yoğunlar galiba. Elime daha hızlı ulaşması açısından teknobiyotik'ten almaya karar verdim. El Capitan bazında 6-7bin tl arasında sistem önerileriniz nedir?

Çınar Yaşar

80+ Gold

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci 3600 yapılsa daha iyi olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat konusun da mı bekle dediniz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf coşkun
kendim teknobiyotik ten sipariş verdim , 5 gün kargoya vermediler, mal attım , müşteri hizmetlerini aradım bilgi alamadım,sitlerindeki online müşteri hizmetlerine yazdım sipariş numarasını aldıktan sonra sohbeti kapattılar son olarak, ,youtube hesaplarına bir yorum yaptım neden kargoya verilmedi diye ,eleştiride bulundum ama geç olsun güç olmasın diyede belirttim, sonuç aşağıdaki gibi hakarert fırça ve sorgusuz
sualsiz sipariş iptali ve paramı iade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Havale yaparken dikkatli olun gerekirse kredi kartı kullanın.
Sipariş vereceksenizde sessiz sedasız bekleyin. (ücretimi geri aldım biraz zor da olsa)
kargo1.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada youtube da ki yorumlara kanarak sipariş verme önce şikayetvar a bak youtube dekiler bot hesap hep.

Ekler

• kargo2.PNG
    kargo2.PNG
    28.8 KB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,626
Üyeler
169,589
Son üye