Neler Yeni

Teknopat'da Moderatör Sorunu

Selam dostlar, neknopat denilen forumda da burada olduğu gibi haber takip ediyordum, yine bir konuda bir arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışırken, hastane bilgisayarını kullandığımdan burada tetkik kodlandığından Caps-Lock Açık kalmış, büyük harflerle cevap verdiğim için ne uyarı yaparak, ne de bildirerek direkt 24 saat yorum yasağı getirdiler, biraz araştırdım Neknopat hesabımı nasıl silerim vb diye işin kötüsü SİLEMİYORSUNUZ!...

Üye sayısını yüksek göstermek için midir bilemedim ama hesabımı silemeyeceğimi de öğrendim, benim gibi Moderatör saçmalığı yaşayan arkadaşların konularını gördüm.

Doğrudan şaşmayın arkadaşlar, DONANIM ARŞİVİ CANDIR.

Son düzenleme:

Helenov

80+
Niye uyarı yapmak zorunda olsunlar? Git kuralları oku. Ayrıca burada da üyeliğini silemiyorsun :D Her yerin kendine göre kuralları var, burası daha esnek diye başka bir forumda kurallara uymayıp aynı esnekliği görmeyince moderatörlere "andaval" demeniz, gelip burada orayı kötülemeniz seviyenizi belli ediyor zaten.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
kesinlikle katılıyorum çok boş bir forum o kadar konu açtık cevap veren bile olmadı ve üstelik cevap verilmeyen konudan yazım kuralı ihlali diye bende uyarı aldım :d

(başımıza edebiyatcı kesildiler)

Ekler

• techno.png
    techno.png
    23.4 KB · Hit: 64
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye uyarı yapmak zorunda olsunlar? Git kuralları oku. Ayrıca burada da üyeliğini silemiyorsun :D Her yerin kendine göre kuralları var, burası daha esnek diye başka bir forumda kurallara uymayıp aynı esnekliği görmeyince moderatörlere "andaval" demeniz, gelip burada orayı kötülemeniz seviyenizi belli ediyor zaten.
Konuyu anlayarak okumadığın nereden belli, capslock açık kaldığını fark etmeden cevap yazdım tak diye 24 saat engellendim hocam, kurallar olduğunun ben de farkındayım, anlatmak istediğim bu mu sence? Hayır taşı oraya attık sen inledin anlamadım?

SnareEcho

80+ Silver
Selam dostlar, neknopat denilen forumda da burada olduğu gibi haber takip ediyordum, yine bir konuda bir arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışırken, hastane bilgisayarını kullandığımdan burada tetkik kodlandığından Caps-Lock Açık kalmış, büyük harflerle cevap verdiğim için ne uyarı yaparak, ne de bildirerek direkt 24 saat yorum yasağı getirdiler, biraz araştırdım Neknopat hesabımı nasıl silerim vb diye işin kötüsü SİLEMİYORSUNUZ!...

Üye sayısını yüksek göstermek için midir bilemedim ama hesabımı silemeyeceğimi de öğrendim, benim gibi Moderatör saçmalığı yaşayan arkadaşların konularını gördüm.

Hocam çoğu forumda zaten hesap silemezsiniz. Bu forum da dahil. Ama evet Technopat forum çok dikkat gerektiren bir forum. Bir yazım yanlışından ban atıyorlar. Bu sistemden dolayı üye kaybetmeleri gerekirken gün geçtikçe üye sayıları artıyor. Belki insanlar forumun kurallarını okuyup sonra karar verecek olsalar kayıt olmazlardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu anlayarak okumadığın nereden belli, capslock açık kaldığını fark etmeden cevap yazdım tak diye 24 saat engellendim hocam, kurallar olduğunun ben de farkındayım, anlatmak istediğim bu mu sence? Hayır taşı oraya attık sen inledin anlamadım?
Uyarı verseler anlarım ama ban fazla. İnternette full capslock yazmak bağırmak anlamına geliyor ya ondan.

Helenov

80+
Konuyu anlayarak okumadığın nereden belli, capslock açık kaldığını fark etmeden cevap yazdım tak diye 24 saat engellendim hocam, kurallar olduğunun ben de farkındayım, anlatmak istediğim bu mu sence?
Yapacak bir şey yok, burası kadar esnek bir yer değil orası. 1 günlük ban için yok hesap silme, yok ağlama duvarı gibi buraya gelip "Technopat moderatörlerinin andavallığı" diye konu açmak falan. Forumları bu kadar da önemseme bence.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok, burası kadar esnek bir yer değil orası. 1 günlük ban için yok hesap silme, yok ağlama duvarı gibi buraya gelip "Technopat moderatörlerinin andavallığı" diye konu açmak falan. Forumları bu kadar da önemseme bence.
Forumları önemsediğimden değil, vaktimi önemsiyorum aramızdaki fark bu.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,873
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

buraya niye şikayet ediyorsun dost ne yapalım biz?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kesinlikle katılıyorum çok boş bir forum o kadar konu açtık cevap veren bile olmadı ve üstelik cevap verilmeyen konudan yazım kuralı ihlali diye bende uyarı aldım :d

(başımıza edebiyatcı kesildiler)
Bu ne abi? Türkçe sınavına girdin sanki :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bu ne abi? Türkçe sınavına girdin sanki :D
öyle aga çok boş muhabbet. o kadar boş konuşan var o forumda onlara bir şey olduğu yok ama 2 harf yanlış yaz direk uyarı.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Siz technopatın avukatısınız sanırım hocam adam forum hakkındaki şikayetini bildirmiş gerçekten de çok katı kurallara sahip forum adamı en ufak şeyden 1 gün banlıyorlar hem adam andaval diye bir kelime kullanmamış

Helenov

80+
Siz technopatın avukatısınız sanırım hocam adam forum hakkındaki şikayetini bildirmiş gerçekten de çok katı kurallara sahip forum adamı en ufak şeyden 1 gün banlıyorlar hem adam andaval diye bir kelime kullanmamış
Technopat Sosyal hakkındaki şikayetini neden Donanım Arşivi Forum'da moderatörlere hakaret ederek bildiriyor? Moderatörler düzenlemiş, düzenlenmeden önceki başlık "Technopat'ta moderatör andavallığı" idi. Bir şeyin avukatı olduğum yok, orası katı bir yerse kural ihlal ettikten sonra ban yedim diye ağlamaya hakkınız yok. Bilerek veya değil, caps açmışsın işte. Moderatör neden yaptın diye mi bakacak?

Yolunuz düşmesin diye uyardım, şikayet değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,192
Üyeler
163,963
Son üye
IRaees
Top Bottom