Neler Yeni

Teknopat'da Moderatör Sorunu

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Technopat Sosyal hakkındaki şikayetini neden Donanım Arşivi Forum'da moderatörlere hakaret ederek bildiriyor? Moderatörler düzenlemiş, düzenlenmeden önceki başlık "Technopat'ta moderatör andavallığı" idi. Bir şeyin avukatı olduğum yok, orası katı bir yerse kural ihlal ettikten sonra ban yedim diye ağlamaya hakkınız yok. Bilerek veya değil, caps açmışsın işte. Moderatör neden yaptın diye mi bakacak?
Sen dediğimi anlayamamışsın herhalde adam gereksiz yere 1 gün ban yemiş bu durum donanım arşivinde olmaz mesela kısaca technopatın da donanım arşivi gibi daha yumuşak kuralları olmasını talep ediyor bunu yazmak için da forum ne kadar doğru tartışılır fakat burda başka forumlara eleştiri yapamazsın diye bir kural yok ama arkadaş andaval yazdıysa ayıp etmiş düzgün bir üslupla dile getirsin şikayetlerini

Sen dediğimi anlayamamışsın herhalde adam gereksiz yere 1 gün ban yemiş bu durum donanım arşivinde olmaz mesela kısaca technopatın da donanım arşivi gibi daha yumuşak kuralları olmasını talep ediyor bunu yazmak için da forum ne kadar doğru tartışılır fakat burda başka forumlara eleştiri yapamazsın diye bir kural yok ama arkadaş andaval yazdıysa ayıp etmiş düzgün bir üslupla dile getirsin şikayetlerini
Hay ağzına sağlık ya, köpeğe anlatsaydık şimdiye dile gelmişti...

Mert

80+ Silver
Her ban yiyen de gelip burada konu açar oldu. O forumun kuralları net, niye ban sonrası böyle konu açma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum.

Her ban yiyen de gelip burada konu açar oldu. O forumun kuralları net, niye ban sonrası böyle konu açma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum.
Ya kardeşim siz olayı neden anlamamamkta ısrarcısınız? herkes bir şey söylüyorsa madem bir şey vardır. Neden illa anlamamakta mücadele ediyorsunuz? konuyu okuyup anlasan haa dersin adamın durumu belli

Mert

80+ Silver
Ya kardeşim siz olayı neden anlamamamkta ısrarcısınız? herkes bir şey söylüyorsa madem bir şey vardır. Neden illa anlamamakta mücadele ediyorsunuz? konuyu okuyup anlasan haa dersin adamın durumu belli
Donanım arşivinde de hesap silme yok. Bundan haberin var mıydı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,228
Üyeler
163,971
Son üye
CloUEss
Top Bottom