Neler Yeni

😞Teknoway Tarafından Dolandırıldım😞

Bence senin telefonu alıp sana tasarımı aynı olan x3 nfc yi vermiş en son da sen olayı anladığın için senin telefonunu sana geri verdi
Onu yapamaz çünkü cihazımın üst köşesinde minik darbesi vardı o hala aynı yerde idi kasa değişimi vs ile ilgili pek ters durum göremedim yapmış olabilirmi olabilir ama net emin değilim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Allahtan iade almış.
Kayseride üstüne bi de kolunu kırarlardı :D

Allahtan iade almış.
Kayseride üstüne bi de kolunu kırarlardı :D
Polis vs cagiracam dedim İETT'de ondan mıdır değilmidir bilmiyorum ama bu yapılan muamele hiç hoş değil onca büyük infulencerler reklamını yaptı yıllardır takip ettiğim başka YouTuberlerde keza onlara binaen gittim ve sonuç ortada

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
shiftdelete + hakkı alkan

Kendilerinin hiçbir içeriğini kâle almıyorum ben. Ne oldukları apaçık ortada. Sosyal medya hesaplarının tümü bende engellenmiş vaziyette. Karşıma çıkmalarına bile tahammülüm yok.

Bu arada çok geçmiş olsun. O telefonu düzgün tamir edecek bir yer olduğunu sanmıyorum..

Kendilerinin hiçbir içeriğini kâle almıyorum ben. Ne oldukları apaçık ortada. Sosyal medya hesaplarının tümü bende engellenmiş vaziyette. Karşıma çıkmalarına bile tahammülüm yok.

Bu arada çok geçmiş olsun. O telefonu düzgün tamir edecek bir yer olduğunu sanmıyorum..
Eyw düştük bir hataya ama ders oldu bana 27 yaşındayım hiç telefon bozulmadı elimde titiz kullanıyorum bu cihazın kronik sorunu olmasa epeyce daha kullanirdim ama 4-5 gün önce bir anda x bir uygulamaya tıkladım kapandı açılmadı bende ilkkez bu firmaya götürdüm ve oda son oldu daha tobe telefoncu vs goturmem çöpe atarım gene goturmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam.
Eyw hocam

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Kadıköy şubesine gittiysen kadıköy deki mağazaları hiç biri iyi değil telefon alırken tamir ederken insanları kandırmaya çalışıyorlar üstelik yüksek fiyata

Geçmiş olsun

Kadıköy şubesine gittiysen kadıköy deki mağazaları hiç biri iyi değil telefon alırken tamir ederken insanları kandırmaya çalışıyorlar üstelik yüksek fiyata
Hocam ilk defa tamirciye gittim bende 27 yaşındayım gerisini sen düşün ve benim için son oldu ve ders oldu şuan içindeki parçaları tekrar orijinal olarak taktimi aklım onda onu yapmadiysa vay haline işin peşini bırakmayı düşünmem o şekilde ise

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eyw düştük bir hataya ama ders oldu bana 27 yaşındayım hiç telefon bozulmadı elimde titiz kullanıyorum bu cihazın kronik sorunu olmasa epeyce daha kullanirdim ama 4-5 gün önce bir anda x bir uygulamaya tıkladım kapandı açılmadı bende ilkkez bu firmaya götürdüm ve oda son oldu daha tobe telefoncu vs goturmem çöpe atarım gene goturmem

Eyw hocam

Hangi uygulama cihazı bu hâle getirdi? Direkt donanımsal hasar veren uygulamalar da neyin nesi? :D

Hocam çok geçmiş olsun 5k tamir için çok gelmedi mi keşke bir kaç yerden Fiyat alsaydın
Halihazırda çok geldi fakat YouTubedeki içerikleri hep onlarındi + YouTubede yıllardır takip ettiğim uğur kaplan isminde YouTuberin zamanında bunlar ile video çektiğini vs görünce işin ehlidir diye direkt bu firmaya verdim ama bilmiyorumdum bu şekilde olacağını ama dersimi aldım hocam ben bu tarz insanlar 1-2 sıçrar 3'de ters birine denk gelirse geçmiş olsun

Hangi uygulama cihazı bu hâle getirdi? Direkt donanımsal hasar veren uygulamalar da neyin nesi? :D
Gülme sakın 😄 Airfrey uygulamasi Philipsin ona tıklayınca kapandı 😄

..............

80+ Bronze
Halihazırda çok geldi fakat YouTubedeki içerikleri hep onlarındi + YouTubede yıllardır takip ettiğim uğur kaplan isminde YouTuberin zamanında bunlar ile video çektiğini vs görünce işin ehlidir diye direkt bu firmaya verdim ama bilmiyorumdum bu şekilde olacağını ama dersimi aldım hocam ben bu tarz insanlar 1-2 sıçrar 3'de ters birine denk gelirse geçmiş olsun
Aynen hocam işte doğru söylüyorsun insan bazen fiyat olarak pahalı olsun ama iyi olsun istiyor sen de o düşünceyle yaptırmışsın sağlık olsun. Ben de aynı telefonun yurtdışı modelini kullanıyorum bozulsa tamir için 5k isteseler çöpe atarım herhalde telefonu 😅 3k ya almıştım zaten ama çok şükür şimdiye kadar yolda bırakmadı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram