Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Olabilir, birde daha önce çıkan konunun linkini isteyince link attım diye kızgın atmış ahahahhahaLa boşver bunları, ilk konuyu o açamadı ya. Yediremedi kendine.![]()
Olabilir, birde daha önce çıkan konunun linkini isteyince link attım diye kızgın atmış ahahahhahaLa boşver bunları, ilk konuyu o açamadı ya. Yediremedi kendine.![]()
Sistem çoğu yerden kısılmış fakat sarı sistede en ucuz rx 6700xtnin 8500 tl olduğunu düşünürsek alınır.KING 1-EFE UYGAÇ/AMD RYZEN 5 5600X/MSI Radeon RX 6700 XT GAMING X 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
KING 1-EFE UYGAÇ/AMD RYZEN 5 5600X/MSI Radeon RX 6700 XT GAMING X 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KING 1-EFE UYGAÇ ITOPYA'da.www.itopya.com
Fiyat harika yapışın.
350 TL değerinde MSI oyuncu kulaklığı hediye !
MSI DS501 Mikrofonlu Gaming Kulaklık | ITOPYA
MSI DS501 Mikrofonlu Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Ne alakası var ? Umrumda değil , aradaki 10 sn fark için ağlamamLa boşver bunları, ilk konuyu o açamadı ya. Yediremedi kendine.![]()
Belli.Ne alakası var ? Umrumda değil , aradaki 10 sn fark için ağlamam![]()
.d tamam broNe alakası var ? Umrumda değil , aradaki 10 sn fark için ağlamam![]()
Ben zaten B550M-K iyi demiyorum. Sisteme konulduysa o anakart için sistemden vazgeçilmez demeye çalışıyorum. Böyle aşırı uygun fiyatlı sistemlere inan sırf B550 diye mosfet soğutucusu bile olmayan bundan daha dandik anakart koyuyorlar.Kerem b550m-k nın kötü olduğu konusunda haklı diğer her konuda haksız![]()
Bak çöp Franko da benle aynı fikirdeAnakart ve kasa aşırı dandik ama bayağı güzel sistem genel olarak
Ben öyle bir şey demedim ki hocam8K ya V.O.K RTX 3060 sistemde de bunu demiştin ama hâla 8K ya RTX 3060 lı sistemler göremedik![]()
Üst seviye sistemlerde ssd den kısmıyo hepsinde 1 tb m2. Bide 5600x işlemciyi stok soğutucuyla bırakmıyor o yüzden seviyorumValla bence en iyi sistemleri sinerji çıkartıyor bu arada xd