Neler Yeni

Telefon Hattı Paket ve Operatör Önerisi

Sami Järvi

80+ Silver
Merhaba.
Kendi adıma bir hat almak istiyorum .Gençlere özel hatlar felan oluyormuş (Gnç,selfy.freezone) .Hangi operatörün hattı daha güzel ve önerdiğiniz operatöre paket önerileri alabilir miyim ?
Teşekkürler.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Bu konuda en iyisinin vodafone olduğunu düşünüyorum. Pass paketleriyle sınırsız kullanım olan paketler var. İnstagram çok fazla internet tükettiği için sosyal pass paketi en büyük zorunluluk. Dahil olan bir paket alabilirsin. Sosyal paket ile sosyal medyayı sınırsız kullanabilirsin. Youtube'da çok takılıyorsan video pass paket alabilirsin ya da video pass dahil olan bir paket alabilirsin. Bu sayede youtubeda da herhangi bir sınır olmadan istediğin kalitede istediğin kadar izlersin. Ayrıca yüksek fiyatlı red paketlerinde 26 yaşın altında olunca zaten otomatik freezone'lu oluyorsun. Video pass paketlerini falan aldığın zaman pubg mobile, zula mobile, wild rift, discord, twitch gibi uygulamaları da sınırsız kullanabiliyorsun. Paket içeriklerine ayrıntılı bakabilirsin vodafone'un sitesinden. Ben 125 liralık Red 40GB paketini kullanıyorum. 40 GB internet+3000 dk+250 sms+sosyal, video, müzik, iletişim pass paketleri de dahil.

Ücretsiz internet kullandığım uygulamalar.
Facebook
Twitter
İnstagram
Youtube
Spotify
Twitch
Discord

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu konuda en iyisinin vodafone olduğunu düşünüyorum. Pass paketleriyle sınırsız kullanım olan paketler var. İnstagram çok fazla internet tükettiği için sosyal pass paketi en büyük zorunluluk. Dahil olan bir paket alabilirsin. Sosyal paket ile sosyal medyayı sınırsız kullanabilirsin. Youtube'da çok takılıyorsan video pass paket alabilirsin ya da video pass dahil olan bir paket alabilirsin. Bu sayede youtubeda da herhangi bir sınır olmadan istediğin kalitede istediğin kadar izlersin. Ayrıca yüksek fiyatlı red paketlerinde 26 yaşın altında olunca zaten otomatik freezone'lu oluyorsun. Video pass paketlerini falan aldığın zaman PUBG mobile zula discord twitch gibi uygulamaları da sınırsız kullanabiliyorsun. Paket içeriklerine ayrıntılı bakabilirsin vodafone'un sitesinden. Ben 125 liralık Red 40GB paketini kullanıyorum. 40 GB internet+3000 dk+250 sms+sosyal, video, müzik, iletişim pass paketleri de dahil.

Facebook
Twitter
İnstagram
Youtube
Spotify
Twitch
Discord
Aynen katılıyorum.
Tüm aile ev interneti de dahil olmak üzere Vodafone kullanıyoruz.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Aynen katılıyorum.
Tüm aile ev interneti de dahil olmak üzere Vodafone kullanıyoruz.
Normalde paketim 140 lira ama babamın numarasını vererek 15 lira indirim aldım. Ailede vodafone kullanan varsa indirim almak mümkün.

Sami Järvi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda en iyisinin vodafone olduğunu düşünüyorum. Pass paketleriyle sınırsız kullanım olan paketler var. İnstagram çok fazla internet tükettiği için sosyal pass paketi en büyük zorunluluk. Dahil olan bir paket alabilirsin. Sosyal paket ile sosyal medyayı sınırsız kullanabilirsin. Youtube'da çok takılıyorsan video pass paket alabilirsin ya da video pass dahil olan bir paket alabilirsin. Bu sayede youtubeda da herhangi bir sınır olmadan istediğin kalitede istediğin kadar izlersin. Ayrıca yüksek fiyatlı red paketlerinde 26 yaşın altında olunca zaten otomatik freezone'lu oluyorsun. Video pass paketlerini falan aldığın zaman PUBG mobile, zula mobile, wild rift, discord, twitch gibi uygulamaları da sınırsız kullanabiliyorsun. Paket içeriklerine ayrıntılı bakabilirsin vodafone'un sitesinden. Ben 125 liralık Red 40GB paketini kullanıyorum. 40 GB internet+3000 dk+250 sms+sosyal, video, müzik, iletişim pass paketleri de dahil.

Facebook
Twitter
İnstagram
Youtube
Spotify
Twitch
Discord
Bi link rica etsem hocam maalesef bulamadım .

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Bi link rica etsem hocam maalesef bulamadım .
Aşağıdaki linkten online indirimli olanları kullanarak hat talep edebilirsin. Online başvuruyla hat kargoyla evine gelir. Kapıda bilgilerini verirsin ve imzaları atarsın. Ama sıkıntı çıkabilir. Ben hattımı bayiden aldım. Numara taşımıştım. 2 günde geçtim. Annem için internetten geçiş yaptık. Hattın gelmesi 1 ayı geçti. En iyisi bayiye git. Ayrıntılı bilgi istersin. Aklında ne varsa sorarsın bayiye.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Bimcell al geç. 15 gb internet 43 Tl. Vodafone red e bir dünya para vermeye gerek yok.

Sami Järvi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki linkten online indirimli olanları kullanarak hat talep edebilirsin. Online başvuruyla hat kargoyla evine gelir. Kapıda bilgilerini verirsin ve imzaları atarsın. Ama sıkıntı çıkabilir. Ben hattımı bayiden aldım. Numara taşımıştım. 2 günde geçtim. Annem için internetten geçiş yaptık. Hattın gelmesi 1 ayı geçti. En iyisi bayiye git. Ayrıntılı bilgi istersin. Aklında ne varsa sorarsın bayiye.

Mesela benim internette bulduğum paketi bayii de bulabilecek miyim?
Yani internetten bulduğum paketi adama göstermek yeterli olur mu ?

uydu3

80+ Silver

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Bimcell al geç. 15 gb internet 43 TL. Vodafone red e bir dünya para vermeye gerek yok.
Sitesinde herhangi bir sınırsız paket göremedim. 15 gb ile sürekli instagramda gezen biri 2 hafta geçmeden interneti bitirecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela benim internette bulduğum paketi bayii de bulabilecek miyim?
Yani internetten bulduğum paketi adama göstermek yeterli olur mu ?
Evet göster. Aynı paketi sana yapmanda yardımcı olacaktır. Ailende vodafone kullanan varsa bayiden aldığın paketlerde sana indirim de yapacaktır.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Merhaba.
Kendi adıma bir hat almak istiyorum .Gençlere özel hatlar felan oluyormuş (Gnç,selfy.freezone) .Hangi operatörün hattı daha güzel ve önerdiğiniz operatöre paket önerileri alabilir miyim ?
Teşekkürler.
Selfy mantıklı bir seçenek ama bulunduğunuz yerde çekim kalitesi nasıl TT'nin?

uydu3

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,512
Üyeler
164,514
Son üye
sermerkerter
Top Bottom