Telefon İçin Reklam Engelleyici Önerir Misiniz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,205
Telefonu yormayan ve tüm reklamları kaldırabilecek bir uygulama arıyorum.
Adguard'ı beğenmedim.
ADblock'u da beğenmedim.
Bunlardan daha iyisi var mı?
uBlock Origin'i PC'de kullanıyorum.

Bu tür parti uygulamaları da sakıncalı olabilir siber suçlar olarak bu tip yöntemler de kullanılıyor dikkat edin

Bu tür parti uygulamaları da sakıncalı olabilir siber suçlar olarak bu tip yöntemler de kullanılıyor dikkat edin
Evet. Bu yüzden en güvenilir olanları tercih etmek istiyorum. Birtakım araştırmalar yaptım ama mobil için düzgün bir şey bulamadım.

Evet. Bu yüzden en güvenilir olanları tercih etmek istiyorum. Birtakım araştırmalar yaptım ama mobil için düzgün bir şey bulamadım.
Android telefonlarda güvenlik açığı ne olursa olsun kalıyor maalesef bu yüzden iPhone iOS tabanlı cihazlar tercih sebebi pahalı olmasının başlıca sebebi de bu zaten

Telefonu yormayan ve tüm reklamları kaldırabilecek bir uygulama arıyorum.
Adguard'ı beğenmedim.
ADblock'u da beğenmedim.
Bunlardan daha iyisi var mı?
uBlock Origin'i PC'de kullanıyorum.
Ben ne telefonda ne de pcde kullanıyorum reklam engelleyici. Bana güvenli gelmiyor, kendim kodlarsam anca kullanırım, o da zor.

Ben ne telefonda ne de pcde kullanıyorum reklam engelleyici. Bana güvenli gelmiyor, kendim kodlarsam anca kullanırım, o da zor.
uBlock Origin gerçekten güvenli ve iyi. PC'de bunu kullanmayan kalmamalı bence. Araştırmalarım sonucu güvenli kısaca.

Adguard kullanıyorum pc de mobil versiyonunu kullanabilirsin diycektim ama beğenmemişsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri