- Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 12 olarak belirtmedim İphone dedim![]()
İphone dediniz ama böyle üst düzey çok pahalı bir telefonda bile böyleyse diğer modelleri düşünemiyorum. 12 Pro Max iyidir galiba.
İphone 12 olarak belirtmedim İphone dedim![]()
Bu arada videoda bariz bir şekilde İphone 12 kamerası daha iyi. Tek kötü açısı 30x'de diğerlerinden daha kötü.İphone dediniz ama böyle üst düzey çok pahalı bir telefonda bile böyleyse diğer modelleri düşünemiyorum. 12 Pro Max iyidir galiba.
Bu arada videoda bariç bir şekilde İphone 12 kamerası daha iyi. Tek kötü açısı 30x'de diğerlerinden daha kötü.
Geri kalan fotoğraflarda çok bariz daha iyi.
Ben özellikle ön kamerada İphone 12'nin daha iyi olduğunu görüyorum.Bana S20 FE daha iyi gibi geldi. Bu biraz göz meselesi galiba.
bu bütçede Samsung Galaxy S20 Plus veya mi 10t pro olabilir xiaomi ile alakalı yazılımsal olarak bir sıkıntı yokArkadaşlar hangi telefon alınmalı? 6500 TL'ye kamerası iyi, iyi renkler veren ekranlı bir telefon önerebilir misiniz? Kamerası iyi olmalı. Sağlam bir telefon olmalı.
ben note 9s kullanıyorum 3 ay önce aldım hiçbir sorunu yok bir kaç defa merdivenden düştü bir şey olmadı yazılımsal olarakda hiçbir sıkıntısı yokHiç durmadan ekran sararıyor. Kamera çok temiz olmasına rağmen temizleyin diyor. Arada bir kasma giriyor SnapDragon 732G işlemcili telefona.
bu bütçede Samsung Galaxy S20 Plus veya mi 10t pro olabilir xiaomi ile alakalı yazılımsal olarak bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben note 9s kullanıyorum 3 ay önce aldım hiçbir sorunu yok bir kaç defa merdivenden düştü bir şey olmadı yazılımsal olarakda hiçbir sıkıntısı yok
S20 plus al geç diyorum ben.
@Assistive S20 Plus demiş ama İPhone XR ı ona sormak daha iyi olur.Evet sende sıkıntı yok diye sorunsuz oluyor yani? En sıkıntılı arayüz Mıuı araştırırsanız sevinirim.
İphone XR nasıldır?
Kamerası iyi bir cihaz istemiş, Xiaomi Mi 10T Pro kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz.bu bütçede Samsung Galaxy S20 Plus veya mi 10t pro olabilir xiaomi ile alakalı yazılımsal olarak bir sıkıntı yok
ben note 9s kullanıyorum 3 ay önce aldım hiçbir sorunu yok bir kaç defa merdivenden düştü bir şey olmadı yazılımsal olarakda hiçbir sıkıntısı yok
Önceliklerinize göre almanızı tavsiye etmem. Samsung Galaxy S20 Plus daha iyi bir tercih olacaktır.Evet sende sıkıntı yok diye sorunsuz oluyor yani? En sıkıntılı arayüz Mıuı araştırırsanız sevinirim.
İphone XR nasıldır?
7k Trendyol da iPhone 11 varArkadaşlar hangi telefon alınmalı? 6500 TL'ye kamerası iyi, iyi renkler veren ekranlı bir telefon önerebilir misiniz? Kamerası iyi olmalı. Sağlam bir telefon olmalı.
zaten benden önce yazmışlar gerek duymadım yazmayaKamerası iyi bir cihaz istemiş, Xiaomi Mi 10T Pro kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz.
Önceliklerinize göre almanızı tavsiye etmem. Samsung Galaxy S20 Plus daha iyi bir tercih olacaktır.