Yardım Telefon Önerir Misiniz?

İphone dediniz ama böyle üst düzey çok pahalı bir telefonda bile böyleyse diğer modelleri düşünemiyorum. 12 Pro Max iyidir galiba.
Bu arada videoda bariz bir şekilde İphone 12 kamerası daha iyi. Tek kötü açısı 30x'de diğerlerinden daha kötü.
Geri kalan fotoğraflarda çok bariz daha iyi.

Bu arada videoda bariç bir şekilde İphone 12 kamerası daha iyi. Tek kötü açısı 30x'de diğerlerinden daha kötü.
Geri kalan fotoğraflarda çok bariz daha iyi.

Bana S20 FE daha iyi gibi geldi. Bu biraz göz meselesi galiba.

Arkadaşlar hangi telefon alınmalı? 6500 TL'ye kamerası iyi, iyi renkler veren ekranlı bir telefon önerebilir misiniz? Kamerası iyi olmalı. Sağlam bir telefon olmalı.
bu bütçede Samsung Galaxy S20 Plus veya mi 10t pro olabilir xiaomi ile alakalı yazılımsal olarak bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç durmadan ekran sararıyor. Kamera çok temiz olmasına rağmen temizleyin diyor. Arada bir kasma giriyor SnapDragon 732G işlemcili telefona.
ben note 9s kullanıyorum 3 ay önce aldım hiçbir sorunu yok bir kaç defa merdivenden düştü bir şey olmadı yazılımsal olarakda hiçbir sıkıntısı yok

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ
S20 plus al geç diyorum ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
bu bütçede Samsung Galaxy S20 Plus veya mi 10t pro olabilir xiaomi ile alakalı yazılımsal olarak bir sıkıntı yok

ben note 9s kullanıyorum 3 ay önce aldım hiçbir sorunu yok bir kaç defa merdivenden düştü bir şey olmadı yazılımsal olarakda hiçbir sıkıntısı yok

Evet sende sıkıntı yok diye sorunsuz oluyor yani? En sıkıntılı arayüz Mıuı araştırırsanız sevinirim.

S20 plus al geç diyorum ben.

İphone XR nasıldır?

Evet sende sıkıntı yok diye sorunsuz oluyor yani? En sıkıntılı arayüz Mıuı araştırırsanız sevinirim.

İphone XR nasıldır?
@Assistive S20 Plus demiş ama İPhone XR ı ona sormak daha iyi olur.

Kamerası iyi bir cihaz istemiş, Xiaomi Mi 10T Pro kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz.

İphone XR nasıldır?
Önceliklerinize göre almanızı tavsiye etmem. Samsung Galaxy S20 Plus daha iyi bir tercih olacaktır.

Nokia N8 al 500tl sahibinden.com da kamerası iPhone 12 ile yarışıyor. Üzerine de güzel bir hazır sistem alırsın :D
Şaka bir yana mi 10t pro düşünülebilir.

Geri