Neler Yeni

TELEFON ŞEFFAF KAPLAMA VE KILIF

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Arkadaşlar merhaba 14 pro max satın aldım malum Türkiye şartlarında telefon pahalı iyice korumak istiyorum şeffaf kaplama yapıp ve kılıf kullansam bir sıkıntı olur mu renk soyulması oluyormuş bazı telefonlar da mecburen iyice korumak gerek.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Arkadaşlar merhaba 14 pro max satın aldım malum Türkiye şartlarında telefon pahalı iyice korumak istiyorum şeffaf kaplama yapıp ve kılıf kullansam bir sıkıntı olur mu renk soyulması oluyormuş bazı telefonlar da mecburen iyice korumak gerek.
Ben tüm telefonlarımda kaplama ve kılıf olayını yapıyorum. 11 vardı kaplattım üstüne kılıf kullandım 2,5 yıl sonunda ilk kozmetik hali gibiydi. şuan 14 pro max te de aynı korumaları uyguladım. 3 ay dan fazla oldu. İçim rahat şekilde kullanıyorum. bazı kılıflar şeffaf kaplama dan sonra milimde olsa kalınlığı etkilediği için tam oturmuyor sadece ona dikkat et

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaplamayı çıkartırken bir iz kaldı mı boya kalkması vs?
Ek olarak kılıf ve kaplama olduğu için kılıfı takıp çıkarırken kaplama soyuldu mu ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
14 pro var ekran koruyucu kılıfla kullanıyorum kaplama vs etkili mi ki

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
14 pro var ekran koruyucu kılıfla kullanıyorum kaplama vs etkili mi ki
ekran koruyucu mecburi şart kılıf da öyle ancak bazı kılıflarda pro serisinde özellikle mor renginde renk atma olayı oluyormuş şeffaf kaplama yaptığında renk atmalarına iyice çiziklere karşı koruyor deniyor bende tecrübe etmedim henüz.

Atakankrn

80+
Kaplama olayı bana göre çok saçma, kılıf ve ekran koruyucu yeterli 14 pro max derin mor kullanıyorum

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Kaplama olayı bana göre çok saçma, kılıf ve ekran koruyucu yeterli 14 pro max derin mor kullanıyorum
en fazla mor renginde renk kalkması olduğunu gördüm tabi kılıfın kalitesi ile de alakalıdır mutlaka

Atakankrn

80+

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Bütçeniz varsa sağlam bir kılıf önerebilirim, darbe emici özelliği olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama şeffaf kaplama yapacaksanız uymayabilir
iletebilir misiniz rica etsem?

Bütçeniz varsa sağlam bir kılıf önerebilirim, darbe emici özelliği olan

Ama şeffaf kaplama yapacaksanız uymayabilir
iletebilir misiniz rica etsem?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ekran koruyucu mecburi şart kılıf da öyle ancak bazı kılıflarda pro serisinde özellikle mor renginde renk atma olayı oluyormuş şeffaf kaplama yaptığında renk atmalarına iyice çiziklere karşı koruyor deniyor bende tecrübe etmedim henüz.
benimkide mor ancak kaplama saçma geldi kılıf varken neyden koruyacak

bu kılıfı kullanıyorum darbe emici arıyorsanız youngkit serisine bakın onlar darbe emici idi

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Kaplamayı çıkartırken bir iz kaldı mı boya kalkması vs?
Ek olarak kılıf ve kaplama olduğu için kılıfı takıp çıkarırken kaplama soyuldu mu ?
11 im kırımızı renkti ondan herhangi bir sorun yaşamadım. 11 İLE 14 kıyaslamam doğruda olmaz sonuçta kasa ve materyal farkı var. Ama şunu da belirteyim mor renginde yaşanan renk atma sorununu ben duymadım. Kaplama kalitesi sebep olabilirmi soyulmaya sormak lazım.

Kaplamayı herkes düzgün yapamıyor 11 de kılıftan çıkartırken hiç bir soyulma olmadı, tabi kaplamasız haline göre takıp çıkarırken biraz dikkat etmek gerekiyor.. Ama 14 de şuan uç kısımlarında kılıftan çıkartırken kenarlarından kalkıyor oda kaplamayı takan esnaf ablamızdan kaynaklı düzgün yapamadı, ben daha sonra kendim yapabildiğim kadarıyla düzeltmeye çalıştım ama ilk seferde düzgün yapıştırılmaz benim yaşadığım sorun kaçınılmaz.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
11 im kırımızı renkti ondan herhangi bir sorun yaşamadım. 11 İLE 14 kıyaslamam doğruda olmaz sonuçta kasa ve materyal farkı var. Ama şunu da belirteyim mor renginde yaşanan renk atma sorununu ben duymadım. Kaplama kalitesi sebep olabilirmi soyulmaya sormak lazım.

Kaplamayı herkes düzgün yapamıyor 11 de kılıftan çıkartırken hiç bir soyulma olmadı, tabi kaplamasız haline göre takıp çıkarırken biraz dikkat etmek gerekiyor.. Ama 14 de şuan uç kısımlarında kılıftan çıkartırken kenarlarından kalkıyor oda kaplamayı takan esnaf ablamızdan kaynaklı düzgün yapamadı, ben daha sonra kendim yapabildiğim kadarıyla düzeltmeye çalıştım ama ilk seferde düzgün yapıştırılmaz benim yaşadığım sorun kaçınılmaz.
Evet bir diğer önemli konu ise kaplama kalitesi bence kaliteli kaplama olmadığı sürece kaplama bile renk attırabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,210
Üyeler
168,260
Son üye
Josephx06
Top Bottom