Telefon Server Kaydı Sıfırlama Hakkında

cyhn

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba. Server kayıtlı redmi note 13 pro 5g aldım. Telefoncuya sıfırlama yaparsam imei gider mi dedim, %90 gitmez ama sen yine de sıfırlama dedi, o yüzden kafama takıldı. Güncelleme yaptım imei silinmedi, ama sıfırlama yapmadım. Bir de cihazda ''bu cihaz kuruluşunuza ait'' yazıyor, telefoncuya sordum o da nolduğunu bilmiyor. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

Merhaba. Server kayıtlı redmi note 13 pro 5g aldım. Telefoncuya sıfırlama yaparsam imei gider mi dedim, %90 gitmez ama sen yine de sıfırlama dedi, o yüzden kafama takıldı. Güncelleme yaptım imei silinmedi, ama sıfırlama yapmadım. Bir de cihazda ''bu cihaz kuruluşunuza ait'' yazıyor, telefoncuya sordum o da nolduğunu bilmiyor. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

Bildiğim kadarıyla ya bir kuruluşun ağına (örneğin Wi-Fi) bağlıysanız, özellikle cihaz ağı tanıyacak şekilde yapılandırılmışsa, bu mesajı tetikleyebilir ya telefon kuruluş tarafından verilmiş olabilir veya daha önce kuruluşa bağlı birine ait olması mümkündür ya da telefonda bir çalışma profili oluşturduysanız, kişisel ve işle ilgili veriler ve uygulamalar arasında ayrım yapmak için bu mesaj görüntülenebilir.

Kuruluşunuza ait demesi şundan ötürü: server kaydı yapmakla cihaz hala Samsung fabrikasında gibi görünür, hala samsungda görünmesi de tespit edilememesini sağlar, dolayısıyla emm sağlayıcısı kurumsaldır. Bunu değiştirmenin bir yolu yok. Zararı da yok sana.

Sıfırlamayla server kaydı gitmiyor diye biliyorum ama kesin konuşamam ben de.

Telefonun başka bir kuruluşun ağı üzerinden bağlanıyor ve takip ediliyor. Kuruluş adı da belirtiliyor olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şirketlerin her zaman erişilebilir olması gereken personeline verdiği cihazlar bunlar.

Kuruluşunuza ait demesi şundan ötürü: server kaydı yapmakla cihaz hala Samsung fabrikasında gibi görünür, hala samsungda görünmesi de tespit edilememesini sağlar, dolayısıyla emm sağlayıcısı kurumsaldır. Bunu değiştirmenin bir yolu yok. Zararı da yok sana.

Sıfırlamayla server kaydı gitmiyor diye biliyorum ama kesin konuşamam ben de.
Büyük ihtimal ondan dolayı cihaza mdm fix tool diye bi uygulama kurulmuş, cihaz yöneticisine girdiğim zaman bu uygulama çıkıyor, ama emin olamadığım için forumdan da bi görüş alayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,061
Üyeler
183,942
Son üye
KokushıboY
Geri