yenigeldim
80+ Silver
parası vardır verir napacan yani.Bu kadar para iphone 16'ya neden veriyorsunuz neden iphone merak ediyorum
parası vardır verir napacan yani.Bu kadar para iphone 16'ya neden veriyorsunuz neden iphone merak ediyorum
Merak ettimparası vardır verir napacan yani.
Çünkü 2-3 sene kullanıp veya daha uzun süre kullanıp satabiliyorsun üstüne bir miktar ekleyerek son model alabiliyorsun Samsung vs. De ise değersizleşiyor her geçen anBu kadar para iphone 16'ya neden veriyorsunuz neden iphone merak ediyorum
16 düz almam zaten 16 pro alabilrim ama ne kadar fiyat farkı olacak ve değecek mi bilmiyorum o yüzden kararsızım15 pro. 16 düz 60 70k olcak ve hem arka kamera tasarımı hemde 60 HZ çöp. prosuda 80 85k olcak o parayada 15 pro max alınır
Hemen dusmez diye biliyorumÇünkü 2-3 sene kullanıp veya daha uzun süre kullanıp satabiliyorsun üstüne bir miktar ekleyerek son model alabiliyorsun Samsung vs. De ise değersizleşiyor her geçen an
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 düz almam zaten 16 pro alabilrim ama ne kadar fiyat farkı olacak ve değecek mi bilmiyorum o yüzden kararsızım
Çünkü millette iphone rahatsızlığı.var ben mimardan mühendisten koskoca fabrika sabihinden gördüm ben teklonijiye para yetiştiremem diyerek iphone almayanı millet iphone alıyo bi telefona hadi işin kamera gereği 30k verirsin ama bunun üstünü vermek aşırı saçma iphone'un değer kaybetmemesinin nedenide zaten bu popüler kültür köleliği virisi iphone iyi diyor diğeri gidip alıyor biri yaw bu iphone diyip neredesye sıfır fiyatlarına yakın satıyor diğerlerine peşinden gidiyor android uzun vadede ios'dan daha uzun vadeli bence iphone 11 ve 13 lerde benim bildiğim kadarıyla destek kesildi bu kadar saçma bi popüler kültür içerisindeyiz işteÇünkü 2-3 sene kullanıp veya daha uzun süre kullanıp satabiliyorsun üstüne bir miktar ekleyerek son model alabiliyorsun Samsung vs. De ise değersizleşiyor her geçen an
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 düz almam zaten 16 pro alabilrim ama ne kadar fiyat farkı olacak ve değecek mi bilmiyorum o yüzden kararsızım
O çok mantıksız. Git altın al bu mantıkla bakarsan. Keyif için desen daha mantıklı.Çünkü 2-3 sene kullanıp veya daha uzun süre kullanıp satabiliyorsun üstüne bir miktar ekleyerek son model alabiliyorsun Samsung vs. De ise değersizleşiyor her geçen an
Dostum hangi telefonu kullanıyorsunÇünkü millette iphone rahatsızlığı.var ben mimardan mühendisten koskoca fabrika sabihinden gördüm ben teklonijiye para yetiştiremem diyerek iphone almayanı millet iphone alıyo bi telefona hadi işin kamera gereği 30k verirsin ama bunun üstünü vermek aşırı saçma iphone'un değer kaybetmemesinin nedenide zaten bu popüler kültür köleliği virisi iphone iyi diyor diğeri gidip alıyor biri yaw bu iphone diyip neredesye sıfır fiyatlarına yakın satıyor diğerlerine peşinden gidiyor android uzun vadede ios'dan daha uzun vadeli bence iphone 11 ve 13 lerde benim bildiğim kadarıyla destek kesildi bu kadar saçma bi popüler kültür içerisindeyiz işte
Poco f6Dostum hangi telefonu kullanıyorsun
Olay tamamen marka ve vergi yüzünden bu fiyat.Çünkü millette iphone rahatsızlığı.var ben mimardan mühendisten koskoca fabrika sabihinden gördüm ben teklonijiye para yetiştiremem diyerek iphone almayanı millet iphone alıyo bi telefona hadi işin kamera gereği 30k verirsin ama bunun üstünü vermek aşırı saçma iphone'un değer kaybetmemesinin nedenide zaten bu popüler kültür köleliği virisi iphone iyi diyor diğeri gidip alıyor biri yaw bu iphone diyip neredesye sıfır fiyatlarına yakın satıyor diğerlerine peşinden gidiyor android uzun vadede ios'dan daha uzun vadeli bence iphone 11 ve 13 lerde benim bildiğim kadarıyla destek kesildi bu kadar saçma bi popüler kültür içerisindeyiz işte
ĞPASÖDĞAÖDASĞPÖDPoco f6
EvetOlay tamamen marka ve vergi yüzünden bu fiyat.