Neler Yeni

Yardım Telefon Wifi Var Gözüküyor Ama Yok Acil Yardım Beyler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Redmi Note 10 Telefon Aldım İkinci El Kurulumda Felan Wifi Bağlı Ama Bağlı Değil Gibi Hata Veriyor Mobil Veri Açınca Çalışıyor Daha Sonra Geri Wifi Çalıştı Güncelleme Felan Yaptı Daha Sonra Gene Kendiliğinden Kapandı Bağlantı Var Ama Yok Yani Diğer Telefonlarda Sorun Yok Sizce Sorun Ne Yarın Telefoncuya Gidecem Yapılır Derse Yaptıracam Olmaz Derse Paramı Geri Alacam Adamdan Sizce Sorun Ne

Aykut D.

80+ Gold
Redmi Note 10 Telefon Aldım İkinci El Kurulumda Felan Wifi Bağlı Ama Bağlı Değil Gibi Hata Veriyor Mobil Veri Açınca Çalışıyor Daha Sonra Geri Wifi Çalıştı Güncelleme Felan Yaptı Daha Sonra Gene Kendiliğinden Kapandı Bağlantı Var Ama Yok Yani Diğer Telefonlarda Sorun Yok Sizce Sorun Ne Yarın Telefoncuya Gidecem Yapılır Derse Yaptıracam Olmaz Derse Paramı Geri Alacam Adamdan Sizce Sorun Ne
Wi-fi entegresi arızası diyeceğim arıza durumunda wi-fi hiç olmaz yazılımsal bug olmuşa benziyor .

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wi-fi entegresi arızası diyeceğim arıza durumunda wi-fi hiç olmaz yazılımsal bug olmuşa benziyor .
Onu Nasıl Düzeltecem Sıfırliyim Dicem Yabancı İmei Kayıtlı Silinir Felan Uğraşamam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onu Nasıl Düzeltecem Sıfırliyim Dicem Yabancı İmei Kayıtlı Silinir Felan Uğraşamam
Twrp var ise twrp den sıfırla direnç ise sıkıntı olmaz yazılımsal IMEI ise aldığın kişiye sor twrpden sifirlarsan IMEI gider mi diye. Genelde gitmez

Aykut D.

80+ Gold
Çok klasik ama wi-fi kapayin cihazida kapayin sonra cihazi ve wi-fi tekrar açın.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Twrp var ise twrp den sıfırla direnç ise sıkıntı olmaz yazılımsal IMEI ise aldığın kişiye sor twrpden sifirlarsan IMEI gider mi diye. Genelde gitmez
twrp nasıl sııfırlicam o nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

wipe al datadan silersem bir şey olur mu ?

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri