Halloluyor ama o telefona bir daha başka sim kartı takılamıyor diye biliyorumBende zamanında halamın telefonunun şarj soketini tamir ettirmiştim. 2 gün sonra imei klonlandı uyarısı almıştık. Güven yok artık kimseye. Klonlandı uyarısı gelir ise telefonun faturasıyla servise gidiyorsun onlar hallediyor.
Tekrar sıfır bir IMEI yapıyorlar değil mi herşeyi var bende faturası falan telefonunBende zamanında halamın telefonunun şarj soketini tamir ettirmiştim. 2 gün sonra imei klonlandı uyarısı almıştık. Güven yok artık kimseye. Klonlandı uyarısı gelir ise telefonun faturasıyla servise gidiyorsun onlar hallediyor.
Klonlama mesajı gelirse faturası ile operatöre başvuru yapın o imei sizin numaranıza kayıtlı olur başka biri kullanmazTekrar sıfır bir IMEI yapıyorlar değil mi herşeyi var bende faturası falan telefonun
Benim bildiğim sıfır IMEI yapmıyorlar. O IMEI yi sadece faturada ki isim üzeriden kullanılabilir hale getiriyorlar. Yani fatura da Ahmet yazıyor diyelim, Ahmet'in üzerine kayıtlı sim kartıyla çalışıyor sadece.Tekrar sıfır bir IMEI yapıyorlar değil mi herşeyi var bende faturası falan telefonun
Kendi ismim yaziyor kullanabilir miyim oluyor bu ? Tam anlamıyorum boyle konuyuBenim bildiğim sıfır IMEI yapmıyorlar. O IMEI yi sadece faturada ki isim üzeriden kullanılabilir hale getiriyorlar. Yani fatura da Ahmet yazıyor diyelim, Ahmet'in üzerine kayıtlı sim kartıyla çalışıyor sadece.
Evet, senden başkası kullanamaz. O işlemi yaptırmadan önce bilgi vermelerini iste, yarın öbür gün telefonu satmak istediğinde o yaptıkları işlem eski haline getirilebiliyor mu diye. Yoksa telefonu başka birine veremezsin ya da satamazsın.Kendi ismim yaziyor kullanabilir miyim oluyor bu ? Tam anlamıyorum boyle konuyu
O fotoğrafı sildir hocam senin o IMEI başka cihaza atıp klonlama ile hem senin hem'de IMEI atılan cihazin IMEI gider şebeke vs'de gider2. El alım satan yapan bir dükkana dek geldim çarşıda girdim ve sordum IMEI numarami cekti sorgulamak için cihazım Xiaomi bir şey olur mu ?