Neler Yeni

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
ben 20 dolar için ıp mi kiralamış insanım buna direkt girerim :ROFLMAO: (1 sene falan sürmüştü 20 dolar kasmak) honeygain ile kasmıştım

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
ben dün uygulama üzerinden cardona ya 10 dolar yatırım yaptım şuan 6dolar kar var msl yatırım yaparak 50 dolar yapıp paramı çekeceğim
Bende parayı katlamayı deniyecem ama fuul parayıda kaybedebilirim

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
hayırlı uğrulu olsun başladım :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oradan ödemeyi nasıl aldın?
btc olarak çektim

kazım hızım arkadaşımı davet edince mi artıyor yoksa arkadaşım kazdıkça bana %17 mi geliyor

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hayırlı uğrulu olsun başladım :ROFLMAO:

btc olarak çektim

kazım hızım arkadaşımı davet edince mi artıyor yoksa arkadaşım kazdıkça bana %17 mi geliyor
Tahmini ne kadar upload yaptın? Kullandığın süre boyunca falan.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Bende parayı katlamayı deniyecem ama fuul parayıda kaybedebilirim
valla ben nası bi kafaya girdiysem bilmiyom 1ay önce rüyamda cardona yı gördüm aldığım gün patlamaya geçiyodu ona yatırmakta kararlıydım ztn analistlere falan baktım 1.51 dolar iken aldım şimdi 1.72 rekor kırdı 10 dolar 18dolar oldu inş sende katlarsın

sskla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen
çekim yapan varmı varsa bende başlayacağım

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Tahmini ne kadar upload yaptın? Kullandığın süre boyunca falan.
2 farklı şekilde puan kazanabiliyorsun uygulamada
1. si upload yaparak ( en az bu yöntem kazandırıyor ve çok yavaş)
2.si sistemin bir sırası var geforce now da olduğu gibi seni alıyor ve 1. ye göre çok daha hızlı kazanıyorsun ve upload yapmıyorsun ama kafana göre 2. yi yapamıyorsun sistem seni otomatik alıyor bazen 10 gün sürüyor 2. ye girmek için pc yi uzun süre kapatmamalısın
20 doların 8 ini 1. ile 12sini 2. ile kasmışımdır toplam upload 50-70 gb falan 1 senede

biraz uğraştırıcı bir uygulama şuan başlarsa biraz daha hızlı kasabilirsin 2. yöntem tr ye yeni geldi ve hızlı kazandırıyor günde 30cent falan ama konudaki uygulammayı kullansan daha iyi (bende yeni başladım umarım payout alabilirim)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
2 farklı şekilde puan kazanabiliyorsun uygulamada
1. si upload yaparak ( en az bu yöntem kazandırıyor ve çok yavaş)
2.si sistemin bir sırası var geforce now da olduğu gibi seni alıyor ve 1. ye göre çok daha hızlı kazanıyorsun ve upload yapmıyorsun ama kafana göre 2. yi yapamıyorsun sistem seni otomatik alıyor bazen 10 gün sürüyor 2. ye girmek için pc yi uzun süre kapatmamalısın
20 doların 8 ini 1. ile 12sini 2. ile kasmışımdır toplam upload 50-70 gb falan 1 senede

biraz uğraştırıcı bir uygulama şuan başlarsa biraz daha hızlı kasabilirsin 2. yöntem tr ye yeni geldi ve hızlı kazandırıyor günde 30cent falan ama konudaki uygulammayı kullansan daha iyi (bende yeni başladım umarım payout alabilirim)
Güvenilir mi acaba? Sen nasıl güvendin başladın?
2020 Haziran gibi bir iki gün yaptım sonra bıraktım. Uygulamanın benim internetimle ne yaptığı belli değil diye.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Güvenilir mi acaba? Sen nasıl güvendin başladın?
2020 Haziran gibi bir iki gün yaptım sonra bıraktım. Uygulamanın benim internetimle ne yaptığı belli değil diye.
ben pay out yapanları görmüştüm öyle başladım 4 5 ay yaptım bıraktım sonra türkiyeye 2. yöntem olan content geldiğni duyunca tekrar başladım 2 3 hahta oldu pay out yapalı

Top Bottom