Neler Yeni

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Arkadaşlar orda 10 dolar olduğu zaman çek dediğinizde uygulama içindeki cüzdana 10 dolar atıyor ordan çekmenin minimum limiti de 50 dolar yani ya madenciliğe devam edip uzun zaman sonra çekersiniz yada vadeli işlemlerde katlamayı denersiniz ben 10 doları denedim katlayamadım elde var 0

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar orda 10 dolar olduğu zaman çek dediğinizde uygulama içindeki cüzdana 10 dolar atıyor ordan çekmenin minimum limiti de 50 dolar yani ya madenciliğe devam edip uzun zaman sonra çekersiniz yada vadeli işlemlerde katlamayı denersiniz ben 10 doları denedim katlayamadım elde var 0
Ben de 10 dolar kazdım ve cüzdana çektim. Sonra Dogecoin aldım o parayla. Dogecoin azcık düştü 10 dolar yok oldu. Niye böyle oldu?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Ben de 10 dolar kazdım ve cüzdana çektim. Sonra Dogecoin aldım o parayla. Dogecoin azcık düştü 10 dolar yok oldu. Niye böyle oldu?
Uygulamada normal coin satın alma varmı bilmiyorum belki yanlışlıkla vadeli kısımdan almış olabilirsin yani al kısmına basınca o coinin fiyatının artıcağını tahmin etmiş oluyorsun o kısımda onunda fiyatı düşünce bakiye yetmeyip sıfırlamıştır

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Uygulamada normal coin satın alma varmı bilmiyorum belki yanlışlıkla vadeli kısımdan almış olabilirsin yani al kısmına basınca o coinin fiyatının artıcağını tahmin etmiş oluyorsun o kısımda onunda fiyatı düşünce bakiye yetmeyip sıfırlamıştır
Bilgisizliğimden kaynaklı bir hata yaptım o zaman. Bidahakine öğrenip basıyım coine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam büyük ihtiamalle kaldırıçlı işleme bastınız.
Bilgisizliğimden yaptım evet. Kaldıraçsız yapamadım. x30 kaldıraçlı basmıştım galiba. Beleş para olduğu için umursamadım açıkçası. Bu kaldıraçlar ne oluyor? x30 bastım diye ya çok kaybedicem ya da çok mu kazanıcaktım?

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Bilgisizliğimden kaynaklı bir hata yaptım o zaman. Bidahakine öğrenip basıyım coine
Bidahakine 10 dolar biriktirmek zor ilk başta bonus veriyodu uzun çubuk vardı farkına vardıysan 98 saat boyunca belirli aralıklarla verdi o yok zor birikir sildim ben uygulamayı ama farklı hesapta deneyebilirsin

Top Bottom