Neler Yeni

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir
Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle

Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir
Hocam orda saat gösteriyor kaldı 28 saat gösteriyor bende o dolunca ne olucak ücretsiz kazım birdaha yapılmayacakmı

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ilyas ertekin
Telefonun gücünün burada bir önemi var mı ? Redmi Note 9 Pro kullanıyorum.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
70₺ için 1 ay uğraşmaya gerek yok, günlük iş bulun +100₺ kazanırsınız 1 günde 🙂

Elinize sağlık güzel bir paylaşım.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende şuan 13.56 dolar var perşembe günü başladım kazıma ama parayı nereden çekebilirim bulamadım miner bölümüne geldiğim de (para çek en az 10 usdt) yazıyor.her 12 saatte bir katlanarak bonus verdi bana o bonuslar mı sayılmıyor acaba
merhaba bonuslar sayılıyor ama 10 dolar üstü cüzdana çekiliyor sadece 50 dolar üstü binance paribu gibi yerlere çekebilirsiniz

Hocam orda saat gösteriyor kaldı 28 saat gösteriyor bende o dolunca ne olucak ücretsiz kazım birdaha yapılmayacakmı
bende doldu sanırım ama hala kazım yapıyorum

Telefonun gücünün burada bir önemi var mı ? Redmi Note 9 Pro kullanıyorum.
Pek yok internet önemli biraz

Niye herkes yatırım tavsiyesi değildir falan yazıyor. Böyle yazınca bir şey olursa hukuksal yoldan iş benden çıktı gibi bir şey mi oluyor. Yani bu Google playstore yazıyorlar ya. Bu uygulama vs vs Google play sorumlu değildir gibi ona benzer bir şey mi bilmediğimden soruyorum.
Aynen bir şey olursa sorumlusu ben olmuyorum adamın batarsa falan ama play storede yazanlar boşuna yazıyor çünkü o uygulamayı indirdiler ise sözleşmeyi kabul etmişlerdir.

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkürler

merhaba bonuslar sayılıyor ama 10 dolar üstü cüzdana çekiliyor sadece 50 dolar üstü binance paribu gibi yerlere çekebilirsiniz

Aynen bir şey olursa sorumlusu ben olmuyorum adamın batarsa falan ama play storede yazanlar boşuna yazıyor çünkü o uygulamayı indirdiler ise sözleşmeyi kabul etmişlerdir.
Hee anladım. Sorumluluğu üzerinden atıyorsun. Güzel taktik aslında.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Teşekkürler

Hocam ben pek bilmiyorum bu işleri ama izledim kadarı ile 2. bir yere bitcoin i aktarıp sonra dolara çevirip tl yapıyoruz tam anlamadım ama bana acaba işlemleri nasıl yapıcamı anlatan video link i birakırmısınız

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Hocam ben pek bilmiyorum bu işleri ama izledim kadarı ile 2. bir yere bitcoin i aktarıp sonra dolara çevirip TL yapıyoruz tam anlamadım ama bana acaba işlemleri nasıl yapıcamı anlatan video link i birakırmısınız

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ilyas ertekin
Pek işlem sırasında wifi açık ve bağlı olduğu zaman internet hızını önemli ölçüde etkiliyor mu ?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eline sağlık. Deneyen ya da ödeme alan var mı? Evdeki eski telefonları değerlendirme vakti geldi mi yoksa😋

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743