LenKys
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,594
- İsim
- Osman Trifilli
- trifilli_osman
para kazanan varsa yazabilirmi şu an yapmayı düşünüyorum fakat incelemesine bak baya bir kişi sakın yapmayın dolandirici felan demişler sizce ne kadar doğru bunu yapmak samsung A10S var elimdeYatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir
Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir