Neler Yeni

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir
Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle

Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

para kazanan varsa yazabilirmi şu an yapmayı düşünüyorum fakat incelemesine bak baya bir kişi sakın yapmayın dolandirici felan demişler sizce ne kadar doğru bunu yapmak samsung A10S var elimde

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
para kazanan varsa yazabilirmi şu an yapmayı düşünüyorum fakat incelemesine bak baya bir kişi sakın yapmayın dolandirici felan demişler sizce ne kadar doğru bunu yapmak samsung A10S var elimde
Dolandırıcı değiller bence ödeme alanlar var forumdan'da alanlar var @Garip Kont Almış

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Dolandırıcı değiller bence ödeme alanlar var forumdan'da alanlar var @Garip Kont Almış
Hocam şimdi etkinleştir dedim ve başladım 4 saat te bir tekrardan etkinleştircemde uygulamada değilken felan yada telefon ile konuşurken normal ekranı kapalı bir şekilde kazmaya devam ediyorumu

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Hocam şimdi etkinleştir dedim ve başladım 4 saat te bir tekrardan etkinleştircemde uygulamada değilken felan yada telefon ile konuşurken normal ekranı kapalı bir şekilde kazmaya devam ediyorumu
evet kazmaya devam ediyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
70₺ için 1 ay uğraşmaya gerek yok, günlük iş bulun +100₺ kazanırsınız 1 günde 🙂

Elinize sağlık güzel bir paylaşım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
10 dolar oldumu?
bende şuan 13.56 dolar var perşembe günü başladım kazıma ama parayı nereden çekebilirim bulamadım miner bölümüne geldiğim de (para çek en az 10 usdt) yazıyor.her 12 saatte bir katlanarak bonus verdi bana o bonuslar mı sayılmıyor acaba

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Niye herkes yatırım tavsiyesi değildir falan yazıyor. Böyle yazınca bir şey olursa hukuksal yoldan iş benden çıktı gibi bir şey mi oluyor. Yani bu Google playstore yazıyorlar ya. Bu uygulama vs vs Google play sorumlu değildir gibi ona benzer bir şey mi bilmediğimden soruyorum.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
70₺ için 1 ay uğraşmaya gerek yok, günlük iş bulun +100₺ kazanırsınız 1 günde 🙂

Elinize sağlık güzel bir paylaşım.
Eğer oturdum yerden bana hiçbir şey yapmadan sadece 4 saate bir tuşa basmak için biri para vericekse söyle hemen yapalım

Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle

Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.

Bu bizim yaptımız telefondan kazım işini etkilermi hocam

Top Bottom