ŞahinBaşaran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum bulut olarak yapıyor sanırımPeki telefona donanımsal olarak bir sıkıntısı olur mu?
Sanmıyorum bulut olarak yapıyor sanırımPeki telefona donanımsal olarak bir sıkıntısı olur mu?
Tamamdır. TeşekkürlerSanmıyorum bulut olarak yapıyor sanırım
bilmiyorum maalesef para binace paribu gibi yerlere çekilebiliyorParayı çekmek için herhangi bir kart yapsak oluyormu??
Pasif gelirler için böyle mi düşünüyorsun?70₺ için 1 ay uğraşmaya gerek yok, günlük iş bulun +100₺ kazanırsınız 1 günde
Elinize sağlık güzel bir paylaşım.
Hocam bende papara hesabı yok ama nasıl olur ziraat banka kartım var kendi adıma oraya atamaz mıyım
atarsınHocam bende papara hesabı yok ama nasıl olur ziraat banka kartım var kendi adıma oraya atamaz mıyım
Ben de 10 dolar kazdım ve cüzdana çektim. Sonra Dogecoin aldım o parayla. Dogecoin azcık düştü 10 dolar yok oldu. Niye böyle oldu?Arkadaşlar orda 10 dolar olduğu zaman çek dediğinizde uygulama içindeki cüzdana 10 dolar atıyor ordan çekmenin minimum limiti de 50 dolar yani ya madenciliğe devam edip uzun zaman sonra çekersiniz yada vadeli işlemlerde katlamayı denersiniz ben 10 doları denedim katlayamadım elde var 0
Hocam büyük ihtiamalle kaldırıçlı işleme bastınız.Ben de 10 dolar kazdım ve cüzdana çektim. Sonra Dogecoin aldım o parayla. Dogecoin azcık düştü 10 dolar yok oldu. Niye böyle oldu?
Uygulamada normal coin satın alma varmı bilmiyorum belki yanlışlıkla vadeli kısımdan almış olabilirsin yani al kısmına basınca o coinin fiyatının artıcağını tahmin etmiş oluyorsun o kısımda onunda fiyatı düşünce bakiye yetmeyip sıfırlamıştırBen de 10 dolar kazdım ve cüzdana çektim. Sonra Dogecoin aldım o parayla. Dogecoin azcık düştü 10 dolar yok oldu. Niye böyle oldu?
Bilgisizliğimden kaynaklı bir hata yaptım o zaman. Bidahakine öğrenip basıyım coineUygulamada normal coin satın alma varmı bilmiyorum belki yanlışlıkla vadeli kısımdan almış olabilirsin yani al kısmına basınca o coinin fiyatının artıcağını tahmin etmiş oluyorsun o kısımda onunda fiyatı düşünce bakiye yetmeyip sıfırlamıştır
Bilgisizliğimden yaptım evet. Kaldıraçsız yapamadım. x30 kaldıraçlı basmıştım galiba. Beleş para olduğu için umursamadım açıkçası. Bu kaldıraçlar ne oluyor? x30 bastım diye ya çok kaybedicem ya da çok mu kazanıcaktım?Hocam büyük ihtiamalle kaldırıçlı işleme bastınız.
Bidahakine 10 dolar biriktirmek zor ilk başta bonus veriyodu uzun çubuk vardı farkına vardıysan 98 saat boyunca belirli aralıklarla verdi o yok zor birikir sildim ben uygulamayı ama farklı hesapta deneyebilirsinBilgisizliğimden kaynaklı bir hata yaptım o zaman. Bidahakine öğrenip basıyım coine