bunu her alıcı sana diyebilir su an. her suphelendiren sey sorulur, kasilmana gerek yokBişey derdimde burası hiç uygun olmaz kombiyi yeniledim bu eskisi bi akıllı sensin keşke kendi her işi kendi düşüncenr göre yargılamasan
Bi sorup geri dönüş yaparmısın? Asla inancım yok bir telefoncunun bunu 10kya alacağınaBana 1 hafta önce 11.500 e veren telefoncu mu ? Aldığım çocuk arkadaşım ama 10k ya falan alır tahminim
Bende aynı düşünüyorum. Bu telefonun piyasası YD de dönüyor. Takınıtılılar hariç kimse TR cihazı almıyor. 11.5 a satılan telefon YD olarak 6-7 bandında satılıyor. Telefoncu verse verse 7 verir.Bi sorup geri dönüş yaparmısın? Asla inancım yok bir telefoncunun bunu 10kya alacağına
bir şey merak ettim bu ucuz yurtdışı telefonlarda açtırma ücreti olmuyor mu yakın zamanda telefon almayı düşünüyorumda yurtdışı alırım şimdiden teşekkürlerBende aynı düşünüyorum. Bu telefonun piyasası YD de dönüyor. Takınıtılılar hariç kimse TR cihazı almıyor. 11.5 a satılan telefon YD olarak 6-7 bandında satılıyor. Telefoncu verse verse 7 verir.
Telefon ve modele göre değişiyor. IMEI atılan cihazlarda satıcılar ek ücret almıyor genelde. Server kayıt veya direnç yapılan telefonlarda ek ücret oluyor.bir şey merak ettim bu ucuz yurtdışı telefonlarda açtırma ücreti olmuyor mu yakın zamanda telefon almayı düşünüyorumda yurtdışı alırım şimdiden teşekkürler
Sorucam yarın falanBi sorup geri dönüş yaparmısın? Asla inancım yok bir telefoncunun bunu 10kya alacağına
Kafanda bunu düşünebilirsin ama direk yazman yanlışbunu her alıcı sana diyebilir su an. her suphelendiren sey sorulur, kasilmana gerek yok
Ne alaka hocam 25k fark var aralarındaMi 11 ultra mı satıyorsun (?) o fiyata kimse almaz zaten...
7k ya note 11 varSaçma sapan bir fiyata koymuşsun birde satılmıyor diye konu açmışsın. tabii ki satılmaz. Maks edeceği 7bin.
Adam binsene 2 sene kullanmış garantisi yok 7 bin yazmış şimdi o cihazlarla bu birmiSaçma sapan bir fiyata koymuşsun birde satılmıyor diye konu açmışsın. tabii ki satılmaz. Maks edeceği 7bin.