Neler Yeni

TELEFONU SATAMIYORUM TAKTİK

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,979
İsim
Hacı
Mi 11 ultra mı satıyorsun (?) o fiyata kimse almaz zaten...

TahinPekmez

80+ Silver
Bişey derdimde burası hiç uygun olmaz kombiyi yeniledim bu eskisi bi akıllı sensin keşke kendi her işi kendi düşüncenr göre yargılamasan
bunu her alıcı sana diyebilir su an. her suphelendiren sey sorulur, kasilmana gerek yok

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay

Allmuted

80+ Bronze
Bana 1 hafta önce 11.500 e veren telefoncu mu ? Aldığım çocuk arkadaşım ama 10k ya falan alır tahminim
Bi sorup geri dönüş yaparmısın? Asla inancım yok bir telefoncunun bunu 10kya alacağına

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Çağatay
Bi sorup geri dönüş yaparmısın? Asla inancım yok bir telefoncunun bunu 10kya alacağına
Bende aynı düşünüyorum. Bu telefonun piyasası YD de dönüyor. Takınıtılılar hariç kimse TR cihazı almıyor. 11.5 a satılan telefon YD olarak 6-7 bandında satılıyor. Telefoncu verse verse 7 verir.

Mert

80+ Silver

Adıma faturalı 10799₺, elden gidip ikinci el almam için 9000₺ olması lazım max.

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Vesalius
Mevcutta sıfır satış fiyatının %30 altına koymadığınız sürece 2. elde şansınız yok. 10.000 e piyasada şu an sıfır bulunan bir cihaza maksimum 7.000-8000 bandı arasında alıcı bulursunuz. Sizin ilanınız telefon satmaya değil çakmaya yönelik gözüktüğünden bakan en iyi ihtimal tebessüm edip ilanı kapatıyordur.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bende aynı düşünüyorum. Bu telefonun piyasası YD de dönüyor. Takınıtılılar hariç kimse TR cihazı almıyor. 11.5 a satılan telefon YD olarak 6-7 bandında satılıyor. Telefoncu verse verse 7 verir.
bir şey merak ettim bu ucuz yurtdışı telefonlarda açtırma ücreti olmuyor mu yakın zamanda telefon almayı düşünüyorumda yurtdışı alırım şimdiden teşekkürler

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Çağatay
bir şey merak ettim bu ucuz yurtdışı telefonlarda açtırma ücreti olmuyor mu yakın zamanda telefon almayı düşünüyorumda yurtdışı alırım şimdiden teşekkürler
Telefon ve modele göre değişiyor. IMEI atılan cihazlarda satıcılar ek ücret almıyor genelde. Server kayıt veya direnç yapılan telefonlarda ek ücret oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
satılmama sebebi belli, başlığa veya içeriğe "dosta gider" yazınca ilan direk kapanıyor, dosta gider ne demek ya, düşmana gitmez mi, almak için dost mu olmamız gerekli :kekw:

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Sorucam yarın falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu her alıcı sana diyebilir su an. her suphelendiren sey sorulur, kasilmana gerek yok
Kafanda bunu düşünebilirsin ama direk yazman yanlış

Mi 11 ultra mı satıyorsun (?) o fiyata kimse almaz zaten...
Ne alaka hocam 25k fark var aralarında

Aderal

80+ Bronze
Saçma sapan bir fiyata koymuşsun birde satılmıyor diye konu açmışsın. tabii ki satılmaz. Maks edeceği 7bin.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Saçma sapan bir fiyata koymuşsun birde satılmıyor diye konu açmışsın. tabii ki satılmaz. Maks edeceği 7bin.
7k ya note 11 var

Adam binsene 2 sene kullanmış garantisi yok 7 bin yazmış şimdi o cihazlarla bu birmi

Son düzenleme:
Top Bottom