Telefonu Webcam yapmak

Razzwil

80+
Reaksiyon skoru
111
Arkadaşlar telefonu webcam olarak pc ye bağlayacağım.
Hali hazırda iriun webcam kullanıyorum ancak başka alternatif yollar daha stabil ve temiz şekilde yapılabiliyor mu?
NOT: İos telefon

Son düzenleme:
Ne amaçla kullanacağını bilmiyorum ama ben kız arkadaşımla görüntülü konuşmak için kullandım Discord ve Whatsapp'ta. 3 ayda bataryayı elime aldım. Sürekli şarjda olması ve şarjdayken kullanmak ömrünü çok hızlı tüketiyor (Whatsapp, Discord'a göre daha fazla ısınma problemi yapıyordu)
Aklında buna benzer bir şey varsa önermem.

Ne amaçla kullanacağını bilmiyorum ama ben kız arkadaşımla görüntülü konuşmak için kullandım Discord ve Whatsapp'ta. 3 ayda bataryayı elime aldım. Sürekli şarjda olması ve şarjdayken kullanmak ömrünü çok hızlı tüketiyor (Whatsapp, Discord'a göre daha fazla ısınma problemi yapıyordu)
Aklında buna benzer bir şey varsa önermem.
Uzun süreli kullanım için değil hocam İlizyonistlik yapıyorum Ortalama 1 saat kadar falan bana webcam olsa yeterli

Arkadaşlar telefonu webcam olarak pc ye bağlayacağım.
Hali hazırda iriun webcam kullanıyorum ancak başka alternatif yollar daha stabil ve temiz şekilde yapılabiliyor mu?
Camostudio kullan

2 cihaz aynı ağdan mı haberleşiyor yine nasıl kurabilirim
Pc ile telefonu aynı ağa bağlıyorsun cihaz eşleştirme var oradan eşliyorsun uygulama telefonda açıkken pcde de cihazı kullandırıyor. Diğerlerinden farkı birçok ayar seçeneği mevcut.
1762452059219.webp

sistem görmüyor kamerayı acaba benmi eksik yaptım
Eşleştirmeyi yaptıysan ve telefon wifide pc kablolu bağlı ise sorun olmamalı olursa eşleştirmedeki ios zımbırtısını kullan

VDO.ninja kullanmanı tavsiye ederim. Kablo derdi ile de uğraşmıyorsun.
Eğer internetin 35Mbps üstüyse pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,036
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri