Neler Yeni

Telefonum açılmıyor!!!!

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arka kısmı hatta batarya yerinden çıktığı için telefon kapanmıştı tekrar takınca sorunsuz bi şekilde çalıştı fakat şuan hard reset tuşları ile bile ekrana herhangi bir şey gelmiyor.
açılmayan cihazda hard reset işe yaramaz. açmanız lazım önce cihazı. bi bataryayı çıkartıp takın sarja. evde varsa orjinal sarj olsun.

OnkeepeeR

80+
Telefonun güç tuşuna 15sn kadar basılı tutmayı deneyin.
Şarja takınca tepki yoksa ve telefonu gerçekten uzun süredir (4-5 yıl) kullanıyorsanız, anakart yanmış olabilir (küçük bir ihtimal ama olabilir).
Telefonu 0 dan şarj ederken orjinal şarj olmasına rağmen çok hızlı ısınıyor batarya çok düzgün bişey olmadığı için o yüzden yanmış olabilir mi ? fiziksel olarak anlayabilir miyim kendim ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Telefonu 0 dan şarj ederken orjinal şarj olmasına rağmen çok hızlı ısınıyor batarya çok düzgün bişey olmadığı için o yüzden yanmış olabilir mi ? fiziksel olarak anlayabilir miyim kendim ?
batarya arızalı o zaman.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Telefon hiç bir şekilde tepki vermiyorsa olabilecekler:
1- şarj soketi bozulmuştur.
2- batarya bozulmustur.
3- anakart yanmıştır
Telefoncuya vererek daha net bir şekilde öğrenebilirsiniz sebebini

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Telefon hiç bir şekilde tepki vermiyorsa olabilecekler:
1- şarj soketi bozulmuştur.
2- batarya bozulmustur.
3- anakart yanmıştır
Telefoncuya vererek daha net bir şekilde öğrenebilirsiniz sebebini
2.secenek daha mantıklı geliyor bana. hiçbir parça sistemi hızlı birşekilde ısıtamaz.

Top Bottom