Impe 80+ Silver Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 3,208 9 Mayıs 2021 #1 bir kanaldan görmüştüm telefonunu mu tabletini mi ne streamdeck yapıyordu bende o kadar para veremeyeceğim için bende aynı şekilde yapmak istiyorum nasıl yapcağımla ilgili pek bir şey bulamadım biliyorsanız anlatır mısınız?
bir kanaldan görmüştüm telefonunu mu tabletini mi ne streamdeck yapıyordu bende o kadar para veremeyeceğim için bende aynı şekilde yapmak istiyorum nasıl yapcağımla ilgili pek bir şey bulamadım biliyorsanız anlatır mısınız?
Emocan2214 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 602 Dahası Reaksiyon skoru 291 İsim Emre 9 Mayıs 2021 #2 Touch Portal ile sanırım Upvote 0 Downvote
Impe 80+ Silver Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 3,208 9 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emocan2214 yazmış: Touch Portal ile sanırım Devamı için tıklayın... ben mesela efekt falna eklicem mesela sansür falan filan gibi onları nasıl yapcam peki onunla alakalı bir fikrin var mı? Upvote 0 Downvote
Emocan2214 yazmış: Touch Portal ile sanırım Devamı için tıklayın... ben mesela efekt falna eklicem mesela sansür falan filan gibi onları nasıl yapcam peki onunla alakalı bir fikrin var mı?
Emocan2214 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 602 Dahası Reaksiyon skoru 291 İsim Emre 9 Mayıs 2021 #4 Valid123 yazmış: ben mesela efekt falna eklicem mesela sansür falan filan gibi onları nasıl yapcam peki onunla alakalı bir fikrin var mı? Devamı için tıklayın... Benim yok ancak şu videoyu önerebilirim Upvote 0 Downvote
Valid123 yazmış: ben mesela efekt falna eklicem mesela sansür falan filan gibi onları nasıl yapcam peki onunla alakalı bir fikrin var mı? Devamı için tıklayın... Benim yok ancak şu videoyu önerebilirim