Neler Yeni

Yardım Telefonumun ekranı kırıldı

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
dostlar telefonumun ekranı kırıldı fakat içinde önemli dosyalarım var. dokunmatiği çalışmıyor bu arada. telefonumu herangi bi şekilde kullanabilirmiyim pcye fln bağlayarak

nixc0r

80+
Pc ye bağlayarak dosyaları pc ye atabilirsin.

Atyxah

80+ Silver
Bizim çinli çan çin çon ekrana diş macunu sürüyordu hemen düzeliyordu dene bence

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
dostlar telefonumun ekranı kırıldı fakat içinde önemli dosyalarım var. dokunmatiği çalışmıyor bu arada. telefonumu herangi bi şekilde kullanabilirmiyim pcye fln bağlayarak
İç ekranda da hasar olmalı, eğer dokunmatik basmıyorsa. Fotoğraf ve video gibi verileri bilgisayar üstünden alabilirsiniz. Veya cihazın girişine uygun bir OTG dönüştürücü alarak cihaza klavye ve mouse başlayabilirsiniz, o şekilde de yedek almanız mümkün.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
Ekran kilidi bulunuyor mu?
YEP
Mesaj otomatik birleştirildi:

İç ekranda da hasar olmalı, eğer dokunmatik basmıyorsa. Fotoğraf ve video gibi verileri bilgisayar üstünden alabilirsiniz. Veya cihazın girişine uygun bir OTG dönüştürücü alarak cihaza klavye ve mouse başlayabilirsiniz, o şekilde de yedek almanız mümkün.
telefona klavye bağlamak mantıklı geldi evimde olması gerekiyor or dönüştürücüden

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
öncelikle ben telefoncuyum bana güvenebilirsin ekranı daha önce değiştirmediysen orjinal ekran varsa yani üst cam değişimi yapılabilir ancak dokunmatik ekran da gitttiyse ekran değişcek ekranı yaptırdınmı hiçbir verin varsa gitmez benim önerim garantisi varsa garentiye götür ama garantide telefonu sıfırlıyolar haberin olsun bence iyi tanıdık bir telefoncu bul oraya yaptır
telefonum eski ve orjinal parçası yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir sıkıntı çıktı telefonumun ekranıyla iletişime geçemediğim için fareyi bağlasam bile menülerde izin vermem gerekiyor önceden denemiştim

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
şöyle bi sorun oldu fareyi bağlayabiliyorum fakat ekrana klavye çıkmadığı için şifreyi giremiyorum :D
telefoncuya götür içindekileri kurtarmak istiyorum de muhtemelen kurtaracaktır
Ekran kilidi bulunuyor mu?

Dušan Tadić

80+ Silver
usb kabloyla pcye bağla eğer telefon huawei değilse uygulamaya gerek yok bu bilgisayarımdan telefonuna gir ordan gerekli dosyaları pc ye kopyala

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
Top Bottom