Neler Yeni

Telefonumun Killidini Açamıyorum?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Arkadaşlar merhabalar. Telefonumu yeniden başlattım, başlattığımda desen istedi ve deseni doğru girdiğime emin olmama rağmen kilidi açılmıyor. Şuan 30dk kilit yedi çok panik oldum lütfen yadım edin. Ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum ama telefonu kapatmak için de desen istiyor napmam lazım bilmiyorum. Bilen biri varsa yardım edin lütfen.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Arkadaşlar merhabalar. Telefonumu yeniden başlattım, başlattığımda desen istedi ve deseni doğru girdiğime emin olmama rağmen kilidi açılmıyor. Şuan 30dk kilit yedi çok panik oldum lütfen yadım edin. Ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum ama telefonu kapatmak için de desen istiyor napmam lazım bilmiyorum. Bilen biri varsa yardım edin lütfen.
Telefonu kapatma tuşu ve ses tuşlarına uzun süre basılı tutarak kapatabilirsiniz genel olarak tüm cihazlarda böyledir. Sonra cihazın modeline bakarak biosundan hard reset atabilirsiniz telaşlanmaya gerek yok.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu kapatma tuşu ve ses tuşlarına uzun süre basılı tutarak kapatabilirsiniz genel olarak tüm cihazlarda böyledir. Sonra cihazın modeline bakarak biosundan hard reset atabilirsiniz telaşlanmaya gerek yok.
Tam olarak nasıl yapılıyor detaylı anlatabilir misiniz? Kapatmayı başardım ama açılırken hangi tuşlara basmam lazım bimiyorum.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
olmasa telefonu leptobun varsa leptoba tak dene yoksa sarja tak dene olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra sana ekran gelecek yazılar var ses butonlarıyla yukarı asagı gıdebılıryorsun asagıya gıt bır cumle gelecek ıcınde reset olacak ona bas

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
herzaman knk boyle seylerde sıtres yapma hersey hall olur merak etmme
Arkadaşlar hallettim sanmıştım ancak bir sorun daha var. Telefonu sıfırladım şuan kurulum ekranındayım, devam etmek için yine desen istiyor ya da Google hesabıyla giriş yapmamı istiyor. Ancak Google hesabımda iki adımlı doğrulama olduğu için ona da giriş yapamıyorum. Başka yol kalmadı galiba.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Arkadaşlar hallettim sanmıştım ancak bir sorun daha var. Telefonu sıfırladım şuan kurulum ekranındayım, devam etmek için yine desen istiyor ya da Google hesabıyla giriş yapmamı istiyor. Ancak Google hesabımda iki adımlı doğrulama olduğu için ona da giriş yapamıyorum. Başka yol kalmadı galiba.
İki adımlı doğrulama varsa neden giriş yapamayasınız ki? SIM kartınızı başka bir telefona takın veya başka bir telefona aktarın google hesabınızın doğrulama anahtarını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,483
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom