m.n11.com
Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadıValidenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
Sağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadı
Teşekkürler hocam hemen alayım.Japon olmaz bu işini görür.
B7000 Yapıştırıcı 15 Ml Fiyatları ve Özellikleri
B7000 Yapıştırıcı 15 Ml en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu arada sıcak silikon bile iş görür evde varsa ucuz telefon sonuçtaSağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.
Post automatically merged:
Teşekkürler hocam hemen alayım.
çıtalı çıtasız ekranlar var dostum uymayanı takmıştır sırf görüntü vermek için, ondandır büyük ihtimalleValidenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
evet arkdaşın dediği gibi bu malzemeyi kullanmalısınJapon olmaz bu işini görür.
B7000 Yapıştırıcı 15 Ml Fiyatları ve Özellikleri
B7000 Yapıştırıcı 15 Ml en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com