Telefonun camı çıkıyor?

meedo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Validenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?

Validenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadı

Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadı
Sağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.
Post automatically merged:

Japon olmaz bu işini görür.
Teşekkürler hocam hemen alayım.

Sağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.
Post automatically merged:

Teşekkürler hocam hemen alayım.
Bu arada sıcak silikon bile iş görür evde varsa ucuz telefon sonuçta😀

Japon da iş görür bence kasayı düzeltirseniz ekranın altını flex kablosu tutuyor zaten

Bu arada sıcak silikon bile iş görür evde varsa ucuz telefon sonuçta😀

Japon da iş görür bence kasayı düzeltirseniz ekranın altını flex kablosu tutuyor zaten
Teşekkürler hocam bakalım nasıl olcak. :D

çıtalı çıtasız ekranlar var dostum uymayanı takmıştır sırf görüntü vermek için, ondandır büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri