Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadıValidenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
Sağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.Kasanın geri bükülmesi lazım aynı telefondan vardı ne yaparsam yapayım ekran yukardan ayrılıyordu tersine büktüm sonra yapıştırdım birdaha salmadı
Teşekkürler hocam hemen alayım.Japon olmaz bu işini görür.
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com
Bu arada sıcak silikon bile iş görür evde varsa ucuz telefon sonuçtaSağol hocam, b7000 alıp kasayı büküp yapıştırmayı deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam hemen alayım.
Teşekkürler hocam bakalım nasıl olcak.Bu arada sıcak silikon bile iş görür evde varsa ucuz telefon sonuçta
Japon da iş görür bence kasayı düzeltirseniz ekranın altını flex kablosu tutuyor zaten
çıtalı çıtasız ekranlar var dostum uymayanı takmıştır sırf görüntü vermek için, ondandır büyük ihtimalleValidenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
evet arkdaşın dediği gibi bu malzemeyi kullanmalısınJapon olmaz bu işini görür.
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com