Telegram olayı nedir

Ahmett ofa bas gardas

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
dostlar merhaba birşeyi merak ediyorum biliyorsunuz discord kapandı uygunsuz seyler vs vs diyerekten bunların aynısı telegramdada oluyor hatta daha fazlası bile oluyordur bu telegramı boyle seyler için kullanmak suc degilmi yani artı 18 seylerde cinsellik vs bunları izleyenlere veya yapanlara bir yaptırım yokmu su anda telegram discordanda beter cunku ve hala kullanıma acık

Cinsel videolar X'de var ama o kapanmıyor. İşkence, vahşet gibi videolar ve asıl önemli sebebi çocuk güvenliği sebebiyle discord kapandı. Şahsen telegram zorlarsan bunlarıda bulursun. Büyük bir olay patlak vermedikçe engelleneceğini sanmıyorum

Cinsel videolar X'de var ama o kapanmıyor. İşkence, vahşet gibi videolar ve asıl önemli sebebi çocuk güvenliği sebebiyle discord kapandı. Şahsen telegram zorlarsan bunlarıda bulursun. Büyük bir olay patlak vermedikçe engelleneceğini sanmıyorum
ceza alan olmuyormı hocam bu kannallara katılan kişilere

telegramda malum kanallar açığa çıkarsa şikayet edilirse telegram gerekeni yapıyor

benim bildigim sadece kanalları kapatıyor birde yoneticlileri engelliyormus katılanlara yine bir şey olmuyormus
olmuyor en azından sorgu yapılır en fazeka neden kullandın gibi inşallah çünkü çoğu insan sadece önemli zorunluluk için giriyor diye umutırym

benim bildigim sadece kanalları kapatıyor birde yoneticlileri engelliyormus katılanlara yine bir şey olmuyormus
zaten en fazla onu yapabilir bazı özel durumlarda devlete veri sağlayan bir platform devlet istese veri vereceğini düşünüyorum uzun süredir de kapanmayan bir platform daha da kapanacağını zannetmem

olmuyor en azından sorgu yapılır en fazeka neden kullandın gibi inşallah çünkü çoğu insan sadece önemli zorunluluk için giriyor diye umutırym
zaten en fazla onu yapabilir bazı özel durumlarda devlete veri sağlayan bir platform devlet istese veri vereceğini düşünüyorum uzun süredir de kapanmayan bir platform daha da kapanacağını zannetmem
kısaca ne kullanana nede yoneticilere bir şey oluyor galiba üzücü:censored:

Yakında oraya da yasaklama gelir ama vpn ile girer millet

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,177,870
Üyeler
186,954
Son üye
Sycamore7
Geri