ankaralı97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
Arkadaşlar tv hmdi kabloyu tanımıyor. Sizce nedeni nedir? Taksamda boyle takmasamda böyle.
iyice kontrol et bilsayara ve pcye doğru taktın mı diye ve televizyonun arkasında pc için hdmi yeri var ona takArkadaşlar tv hmdi kabloyu tanımıyor. Sizce nedeni nedir? Taksamda boyle takmasamda böyle.
denedim olmadı keşke olsa.Bu bende de olmuştu çok saçma bir şekilde tv nin ucundaki hdmi la diğerinin yerini değiştirmiştim olmuştuonu dene bi istersen
evet vermiyor. dijitürk bağladım görüntü yoktu yeni kablo taktım oldu ama eski kablo pc çalışıyor tv çalışmıyor ve hala o dizüstü gözüküyor tv olarakta olsaHDMI 1 'de dizüstü bilgisayar yazıyor. Taktığınızda TV'ye görüntü mü vermiyor ?
kaç kere denedim olmuyor o kablo pc kasası pc monitöre takınca kablo çalışıyor ama pc kasa lg tv takınca çalışmıyor bende başka hdmi taktım çalışıyor.Alıcının fişini söküp taktınız mı. Bazen takılma yapabiliyor elektronik cihazlar.
Bende'de oluyor arada kapatıp açtığımda HDMI'dan görüntü gelmiyor.
5 senedir kullaniyorum tv de dijiturk içinden çıktı. Kablo çalışıyor ama lg tanımıyor artık.O zaman TV o hdmı sürümünü desteklemiyor olabilir mi ?