🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,430
SA,

Beyler Onceki TV Durduk Yere Bozuldu Ledleri yandi Muhtemelen Kotu bir markaydi arastirdim ve Led Yanma olayi cok oluyormus ozelliklede tamda garanti bittikten bir sure sonra

Neyse Suan F/P Bir TV Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim

Dusundugum ozellikler

-50-65'' Arasi (Onceki 65'' idi o yuzden 50'' Alti cok kucuk durur Acikcasi 55 Olm,asi taraftariyim)

- 4K (TV'de bir suru panel cesidi varmis Cok bilgim yok O yuzden Sizin tavsiyenize guveniyorum)

-Google TV veya Dengi

-''Donma Kasma Olmamali'' (Onceden Dijitsu kullaniyordum ve Android TV'di Rezaletti Donma oluyordu Kick vs. yuklenmiyordu yuklersende bir sekilde acilmiyordu vs...)

BUTCEM : 15-20K Arasi (20K ustu onermeyin Butcem yok)

NOT: uzun Hikaye Ama Kisaca Grundig Markasinda Gecerli 13K'lik Indirim kuponumuz var Ama markaya guvenmiyorum kotu diye biliyorum siz ne onerirsiniz ?

SA,

Beyler Onceki TV Durduk Yere Bozuldu Ledleri yandi Muhtemelen Kotu bir markaydi arastirdim ve Led Yanma olayi cok oluyormus ozelliklede tamda garanti bittikten bir sure sonra

Neyse Suan F/P Bir TV Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim

Dusundugum ozellikler

-50-65'' Arasi (Onceki 65'' idi o yuzden 50'' Alti cok kucuk durur Acikcasi 55 Olm,asi taraftariyim)

- 4K (TV'de bir suru panel cesidi varmis Cok bilgim yok O yuzden Sizin tavsiyenize guveniyorum)

-Google TV veya Dengi

-''Donma Kasma Olmamali'' (Onceden Dijitsu kullaniyordum ve Android TV'di Rezaletti Donma oluyordu Kick vs. yuklenmiyordu yuklersende bir sekilde acilmiyordu vs...)

BUTCEM : 15-20K Arasi (20K ustu onermeyin Butcem yok)

NOT: uzun Hikaye Ama Kisaca Grundig Markasinda Gecerli 13K'lik Indirim kuponumuz var Ama markaya guvenmiyorum kotu diye biliyorum siz ne onerirsiniz ?
hocam konudan bağımsız grunid kuponları gerçeği yansıtmıyor herkese veriyorlar 13 k lık kupondaki ürünler 13 k zam yemiş ürünler oluyor

geçen nextstarın miniledli televizyonu indirimdeydi devam ediyorsa onu al zaten fazla bütçeniz yok bence içinizi görecektir

hocam konudan bağımsız grunid kuponları gerçeği yansıtmıyor herkese veriyorlar 13 k lık kupondaki ürünler 13 k zam yemiş ürünler oluyor
Yani Onu bilmiyorum hocam zaten Alamyida dusunmuyordum Grundig'i urunleri rezil diye biliyom zaten Sadece bir tanidigini pahali bir televizyonuna bir sey olmus tam bilmiyorum onlarda 13K kupon vermisler iste belki bir ise yarar dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,979
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri