Temiz kurulum yaptım ama...

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar ufak bir metin yazdım yardımcı olursanız sevinirim:
Yaklaşık 1 ay önce laptobun başında otururken bir tartışma yaşadım ve laptoba sert bir şekilde vurdum ve bu aptallığım sonucunda 1tb harddiske elveda ettim.Bir tanıdığımın aracılığıyla bilgisayarcıya gittim ve ssd takmamı önerdi ve ben 7 senedir hdd kullanıyordum hem deneyim olsun hem 500gb hdd ile aynı paraya geliyor diye ssd taktık.Bilgisayarı yapan abiye win 10 kur demeyi unutmuşum,bir aldım elime bilgisayarı açma butonuna tıkladım tıkladığım gibi açıldı bir anda dedim:''Vay be ssd dedikleri buymuş :D'' Hakikatten abartıldığı kadar varmış.Ama açtım win 8.Abi neden buna win 8 yükledin? diye sorduğumda win 10 yavaş win 8 daha iyi deyince bir şey diyemedim çünkü ana odağım olan pc'ye 1 ay sonra kavuşmuştum.1 hafta kullandım ssd farkını hissediyoruz 200mb video renderlarken bile 30sn mi almıyor.Ama bir baktım bazı oyunlar programlar yüklenmiyor.Biri framework desteklemiyor biri directx 11 istiyor deyince bende temizinden win 10 kurmaya karar verdim.Elimde hazır win 10 usbsi vardı daha öncede temiz kurulum yapmıştım kısa sürer hallederiz dedim.Kurulum ekranına geldim bu disk yüklenmiyor mpt hatası verdi(tam olarak hatırlamıyorum).Bende internetten baktım komut işlemine falan girdim disk part falan derken ssd full sıfırladım kurdum.Pc açtım her şey devam ediyor arkada güncelleme devam ediyor derken bir dedim diskleri 2'ye ayırmıştım bakim sorun var mı diye bir de ne görüm c'de sıkıntı yok ama d gözükmüyor üzerine tıklıyorum fotoğraftaki hatayı veriyor internette baktığımda sürekli flash bellek hatası olarak gözüküyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Patlarsak peder bey içimizden geçer :)

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    5.6 KB · Hit: 96
  • Ekran Alıntısı2.webp
    Ekran Alıntısı2.webp
    7.9 KB · Hit: 86
  • Ekran Alıntısı3.webp
    Ekran Alıntısı3.webp
    9.4 KB · Hit: 77
Bilgisayarım 'a sağ tıklayıp -> Yönet -> Disk Yönetimi

kısmından erişmeye çalışın. Şu an için diski tamamen biçimlendirip içeriğini çeşitli recovery programları ile kurtarmaya çalışın. Recover My Files programını deneyebilirsiniz.

kısmından erişmeye çalışın. Şu an için diski tamamen biçimlendirip içeriğini çeşitli recovery programları ile kurtarmaya çalışın. Recover My Files programını deneyebilirsiniz.
Dediniğizi daha uygulamadım ancak güncelleme yüklenmedi pc yeniden başlattım ve bu hatayı alıyorum:
scanning And Repairing D: %100 sonra birden kayboluyor.
chkdsk taraması yapıyorum hayırlısı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecenin bu saatinde vakit ayırdğın için çoooook teşekkürler şuan çok mutluyum senin yönteminle yapmasamda şuan diskim gözüküyor yaptığım tarama işlemi işe yaradı.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    6.1 KB · Hit: 73
Dediniğizi daha uygulamadım ancak güncelleme yüklenmedi PC yeniden başlattım ve bu hatayı alıyorum:
scanning And Repairing D: %100 sonra birden kayboluyor.
chkdsk taraması yapıyorum hayırlısı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecenin bu saatinde vakit ayırdğın için çoooook teşekkürler şuan çok mutluyum senin yönteminle yapmasamda şuan diskim gözüküyor yaptığım tarama işlemi işe yaradı.
O zaman ne mutlu sana dostum. Rica ederim. Mutlu olman beni de mutlu etti. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,913
Üyeler
190,120
Son üye
eddybey
Geri