Solotov
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- Solotov Bourne
Eğer yağ yakımını azaltmak istiyorsan bol şekerli şeyler tüketip insülinini yükseltmen lazım .
Yazdıklarını hala normalmiş gibi devam ettirmen ilginç geliyor , yürüyüş bir insana kilo verdirecek kadar kalori yakımına sebebiyet vermez bunu birinin sana söylemesi gerekiyor kanka. Cips ve kola ile kilo etkilemez diyorsun içeriği sadece leş. Eğer her türlü kilo alınmak kafaya konulmuş ise bu kola cipsle olmaz. Gainer'in icadından haberin vardır umarım.Kısa sürede kilo almak istiyorsa yüksek kalorili şeyler yemesi lazım. Ben böyle kilo alıyorum o da böyle alabilir demek istiyorum. 3 ayda 11 kilo alması sağlığını tehdit etmiyorsa bunlar da etmez. Benim 3 iq'lular listeme girdin tebrik ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yürüyüş fazlaysa kalori yakımı zaten fazladır. Günde 25k adım atıyorsa harcadığı kalori fazladır. Zaten yememe rağmen kilo alamıyorum diyor. Hala yiyen insan kilo alır diyorsun. Demek ki zaten sınırlarını zorlamış yiyebileceğini yemiş alamamış. Aldığı kaloriyi her zaman yediği şeyi yiyerek nasıl artıracağını düşünüyorsun? 3 ayda 11 kilo almak istiyor hala sağlıktan bahsediyorsunuz. 1.83 adam 66 kiloysa cipsle kolayla alacağı kilo onu çok etkilemez kısa sürede. Zaten çubuk gibi. Doktora gözükmelisin deyip google'ın yaptığından fazlasını yapıyorsunuz sanıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok obez değilim. Ölçeğe göre fazla kiloluyum. Normal kilom 83'müş. 7 kilo fazlam var.