Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Sercan GÖKALP
Evet güzel bir soruyla karşınızdayım :)
Şimdik benim aylik 5 siparisimden son 1 adet siparişım kaldı bu siparisi gectikten sonra temu bana malum gene kredi verecek yanında wincreditide vericek ben bu wincrediti almassam hakkım sıfırlaninca wincredit almadığım için gitmiş olurmu gidersede tekrar atarmi yani kısaca sormak istediğim 5 hakkini dolduran kişiler olayi nasil devam ettiriyor birde bu 5 hak olayi ay başında sıfırlanır diye biliyorum dogrumudur?
Hocam 5 hakkınızı dolduğunda size zaten şu tarihe kadar alışveriş yapamazsınız diye uyarı geliyor O tarihten sonra da %99 açılıyor zaten. Paket hakkınız dolduysa evdeki diğer bireylerin isim ve TC'si ile alışveriş yapabilirsiniz

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Musa Topçu
Şimdik benim aylik 5 siparisimden son 1 adet siparişım kaldı bu siparisi gectikten sonra temu bana malum gene kredi verecek yanında wincreditide vericek ben bu wincrediti almassam hakkım sıfırlaninca wincredit almadığım için gitmiş olurmu gidersede tekrar atarmi yani kısaca sormak istediğim 5 hakkini dolduran kişiler olayi nasil devam ettiriyor birde bu 5 hak olayi ay başında sıfırlanır diye biliyorum dogrumudur?
ben kampanyayı bekletiyorum veya alıyorum ama sipariş vermiyor sürekli tekrar verioyr

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
ben kampanyayı bekletiyorum veya alıyorum ama sipariş vermiyor sürekli tekrar verioyr
Beklersem gitmez yani alana kadar duracak öyle değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 5 hakkınızı dolduğunda size zaten şu tarihe kadar alışveriş yapamazsınız diye uyarı geliyor O tarihten sonra da %99 açılıyor zaten. Paket hakkınız dolduysa evdeki diğer bireylerin isim ve TC'si ile alışveriş yapabilirsiniz
18 yaş altı olurmu peki

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Musa Topçu

siyo3147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
siyabend özen
aj159 pro yu uyguna alabilirsem iyi olur ama bi türlü uyguna düşüremedim. kredi falan veriyor onlarda nasıl kullanılıyor bilmiyorum

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
tanıdık varsa onun tcsini ve ismini yazarak getir. annen baban veya kardeşlerin

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
ben en fazla 1 hafta bekledim gitmedi onun dışı 12 gün boyunca katılıp sipariş vermedim yine verdi
İyi ozaman hakkım dolarsada kardeşimin isim tc ile alirim ama 18 yaş alti

tanıdık varsa onun tcsini ve ismini yazarak getir. annen baban veya kardeşlerin
Varda küçükler yoksa evde 5 kisi var zaten 25 hakkim var :)

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH

18 yaşaltı yasak diye bir şey görmedim. sıkıntı olmaz bence

1744918832907.png

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Sanırım bu https://ty.gl/x3vjelzmt4r67
Hediye geldiği için hangi satıcıdan vs alındı bilmiyorum.
Bunu suan sepete ekliyordumki bir anda fiyat düştü nasil oldu anlamadım baktığımda satıcı değişmişti bende yorumlara bakayim dedim satıcıya güvenmedim fiyat iyi düşmüştü şansıma ama satıcı güven vermedi bana

KingDeViL

80+ Bronze
Top Bottom