TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Niye gitsin ki. Şüpheli bir şey yapmıyorum. Parasını verip ürün alıyoruz :D. 2 haftadır 1 hesabıma gelmiyordu çark, hemen yeni hesap açtım oradan devam ediyorum. Vermeyen hesabı kullanmıyorum artık fakat arada bakıyorum hala çark gelmiyor ona. Bir kaç ürünümde sıkıntı çıktı 7-8k geri ödeme almışımdır. Yine de sorunsuz devam ediyorum.
Yaptığım hiçbir şüpheli iş olmamasına rağmen gelmiyor ya hesap açtım para verip gelmedi para boşa gitti :/

Screenshot_2025-04-24-18-29-29-128_com.einnovation.temu.jpg

Ben yavaştan eleniyorum sanırım 🥺

Krediyi 600 TL'ye çevirmiş diğer hesabımda da 1000 tl kredi veren hesap kalmadı.

Ulan iptal yaparken temu kredisine seçeneği kapalıydı , temsilciye yazacaktım elim butona çarptı karta iade edildi.

Beyler 1 tane figür var çok istiyorum yok mu bana geçebilecek biri ya hesaplarım kapanıyor :/

fotoğraf atsana bir bakalım
daha monte etmedım bılrek kutuya kaldırdım ama şunu soylıyeyım sese duyarlılıgı ve ısık sıddetı cok ıyı ucuza uretılmıs bır malzeme değil kesinlikle ve açma kapama için , argb kısıp cogaltma ıçın ve ses tus olması cok ıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fotoğraf atsana bir bakalım
monte etmememın sebebı duvar panelı aldım o geldıkten sonra bakıcam oda su

Beyler 1 tane figür var çok istiyorum yok mu bana geçebilecek biri ya hesaplarım kapanıyor :/
link at ozelden istersen burdan ama sıprıs gecme ısını nasıl halledıcez ?

Resim ya da video gelir mi merak ettim yahu :)
resım atarım yarın valla kutuya kaldırdım kurmama sebebımı yazdım hocam üst mesajda

o degılde aldıggım duvar panelıne bu argb ısıgı asmak ımkansız gıbı bısey çunku argb duz cubuk panel çıkıntılı :) nasıl yapıcam bu işi merak ediyıom olmadı panelı kardeşlerime verırım sevinsin garipler :)

daha monte etmedım bılrek kutuya kaldırdım ama şunu soylıyeyım sese duyarlılıgı ve ısık sıddetı cok ıyı ucuza uretılmıs bır malzeme değil kesinlikle ve açma kapama için , argb kısıp cogaltma ıçın ve ses tus olması cok ıyı

monte etmememın sebebı duvar panelı aldım o geldıkten sonra bakıcam oda su

link at ozelden istersen burdan ama sıprıs gecme ısını nasıl halledıcez ?
Ya şu beyaz kadın var ya kılıçlı onu istiyorum

Şu figürü alabilecek bir hayır sever yokmu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,868
Üyeler
184,518
Son üye