Talha-
80+
Dahası
ben uğraştım sıçtığımın kampanyası başkalarına 2 defa çıkarken bana çıkmadı kafasına göre müşteri seçiyorAgalar en son 5 martta wincredit ile alışveriş yaptım o zaman beri yeni wincredit kampanyasına katılamıyorum. Temuyu silip yükledim, başka hesabıma giriş yaptım yine olmadı. Bunun bir taktiği falan var mıdır aydınlatır mısınız?
bende 3 defa 1000kredi aldım 2 aydır karşıma çıkmıyorAgalar en son 5 martta wincredit ile alışveriş yaptım o zaman beri yeni wincredit kampanyasına katılamıyorum. Temuyu silip yükledim, başka hesabıma giriş yaptım yine olmadı. Bunun bir taktiği falan var mıdır aydınlatır mısınız?
sipariş verdikten sonra tekarrdan önüne çıkıyor sadece 1 siparişin vergisini ödeyerek 2 sipariş yapıyordum ortalama15 20 kere kullanan gördüm forumda onlar nasıl yapıyor anlamadım
bana hep 1k geliyor sipariş gönderildiği gibi yenisini veriyor hemenbenim tren kalkamadan bozuldu 3 kere kullandım. biri 600 TL
kral sen ürün iade ediyor musun hiç. Ben birkaç tane ürün iade ettiğim için bana vermiyor olabilir mi?bana hep 1k geliyor sipariş gönderildiği gibi yenisini veriyor hemen
bazı ürünleri ediyorumBunun açığını taktiğini bilen biri yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral sen ürün iade ediyor musun hiç. Ben birkaç tane ürün iade ettiğim için bana vermiyor olabilir mi?