Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan Ekici
2nciyi satın aldım bugün be pro modelini stokta yok diyerek 2 tane 471₺ ye “P” modelini aldım bakalım, çok fark var mı pro modeli ile?
www.instagram.com/p/DFQTgkFskvD/

Bu link orjinal ajazz satıcısına yönlendirmiyor 104,99 TL olan bir reklam var o yönlendiriyor onun linkini alınmıyor orda stok var diğer satıcıda bitmiş durumda pro

Son düzenleme:

goku010203

80+ Bronze
O kadar mouseyi vitrine dizmek için mi aldın.. Amaç kar olmasa başka ürün alırsın neden mouse alasın :). 14k gibi bir parayı Çinli bir siteye bağlamışsın. Ürün bozuk gelme riski vs. Amaç bana hiç de eğlence gibi gelmedi.

Ha madem eğlencesindesin burada almaya çalışıp alamayan kardeşlerimize 1-2 tane hediye et :).
Haddini aşmışsın

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Y K
Adamlar benden sonra aldı 2 gündür kullanıyorlar, benim kargo için çinlilerin uçağı anca kalkıyor.

1738826143153.png

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ya kafayı yicem benim kargo buraya 1 saat uzaklıktaki merkezin şubesinde 2 gündür bekletiyorlar. bugünde gelmez diyorlar şakamı bunlar ya PTT kadar leş firma görmedim

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Benim mouse arada çalışmıyor ya driverda no connected 2.4g diyor 3-5 saniye sonra çalışıyor dongle mousea yakın arada yapıyor anlamadım.

KingDeViL

80+ Bronze
Her zaman senin gibi tipler çıkar ve samimi bir şekilde verilen bilgileri sorgular ve yalancılıkla suçlar insanı. Kişi endinden bilir işi. Hediye ettiklerimi eşe dosta veriyorum. Bu forumda bir kardeşim yok ve kimseyi de tanımıyorum. Çevremde tanıdık yeterince var. Benim bir eğlencem de senin gibilerin kıskançlığı. Amaç kar olsa ne olmasa ne. Burada bilgi paylaşımı yapıyorum. Bunu fıtsata çevirip kar eden de olabilir. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Allah herkese bol kazanç versin. 14k benim için büyük bir rakam değil. Bu forumda ismini paylaşmayacağım bir kullanıcıya 40 dolar değerinde steam kodu hediye etmişliğim de var.
Senin gibi tipler yüzünden gümrük sınırı 30 euroya düştü yalnız. Senin neyini kıskanayım. 3 kuruşluk mouse ile karnını doyurma derdindesin. Senin ticaret yapmak için harcadığın o paranın 2 katı benim oyun bakiyem..

1738839464659.png

1738839635800.png

Yakında devlet bu yaptığına da engel koyacak merak etme. Ondan sonra senin ve senin gibiler buraya gelip ağlayacaksınız.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ölücüadam42
Senin gibi tipler yüzünden gümrük sınırı 30 euroya düştü yalnız. Senin neyini kıskanayım. 3 kuruşluk mouse ile karnını doyurma derdindesin. Senin ticaret yapmak için harcadığın o paranın 2 katı benim oyun bakiyem..

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Yakında devlet bu yaptığına da engel koyacak merak etme. Ondan sonra senin ve senin gibiler buraya gelip ağlayacaksınız.
ithalat yapabilmesi için badem bıyıklı mı olması lazım gümrük vergisini veriyor işte birde gelir vergisini versin tamam

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
İndirim nasıl uygulanıyor anlamadım biri yardım edebilir mi?

Lineless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe Enes
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Nik Flatron

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sana söylediğim üzere 14k benim için küçük bir rakam. Fotoda gördüğün kredi kartı sadece devlete ödediğim vergiyi gösteriyor. Fark edersen bir önceki ekstreden kalan borç 0 TL. Yani aylık borcu ödüyorum. 50 küsür çalışanım var. Allah herkese bol kazanç versin. Eğlence diyorum inanmıyorsun.

Ekler

• IMG_202502.jpg
    IMG_202502.jpg
    1.7 MB · Hit: 88

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Nik Flatron

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Daha fazla görüntü paylaşmamı ister misin? Çalışanlarıma ödediğim maaş dekontu yada vergi levham filan :).. Ben karnımı ticaret ile doyuruyorum doğru. Ama mouse ticareti ile değil. Bir daha söylüyorum o işin eğlencesi. Umarım anlarsın. İnsanları tanımadan bilmeden ön yargılarınla hareket etme naçizane tavsiyem. 30 euro sınırı filan benimle ilgili değildir diye düşünüyorum. Oyun bakiyen de senin için oldukça yüksek bir tutar sanırım :) Sana hayatta başarılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,159
Üyeler
167,264
Son üye
gulhalit01
Top Bottom