Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Fettah Özalp
uçağa bindi geliyorrrrAlıntıyı görüntüle
@Sansar Salvo hocwm sizde bi kontrol edin
bakayım hocam, böyle bir şey diyor. uçağa doğru gidiyorum heralde :D
1739437414431.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bakayım hocam, böyle bir şey diyor. uçağa doğru gidiyorum heralde :D
1739437414431.png
@Otobuscu06 hocam sizce uçak kalktı türkiyeyemi geliyor yoksa havaalanina doğrumu gidiyor benimkisi

Son düzenleme:

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Deniz
Mouse çok iyi, bağlanma ile alakalı bir sorun da yaşamadım fakat tuşları bi tık fazla ses yapıyor, switchlerden mi başka bir mekanizmadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Yağlama vs. ile sesini azaltma şansı var mıdır acaba?

7sinde sipariş verdim hala havalimanına gidiyor. çok yavaş ilerliyor ya
25 Ocakta verdiğim sipariş, 8 Şubatta geldi hocam

Son düzenleme:

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ahmet

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Proda da kablolu modu var diye biliyorum. Mouse a bağlıyon direkt. Ama 1k hz veriyordu galiba
Evet kablo modu var ama kaç veriyor bilmiyom

Bu mouse büyük el için uygun mu?
Benim elim büyük eskiden palm kullanıyordum onun için çok uygun değil, şuan tutuşu biraz değiştirince alıştım. Yani daha büyük olsa güzel olurdu ama alışma meselesi. Orta boyutlarda minnacık sayılmaz

Ben de bu sabah karşıma çıktı sipariş verdim. CS2 için kullanılır mı?
Kullanırsın macro tuşlar iş yapıyor h.o

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Sercan GÖKALP
Ürününü vergi dahil tüm bedelini ödüyorsun. Teknik olarak bir indirim söz konusu da değil. Ödemeyi onların sana hediye ettiği kredi ile ve kalan tutarı kredi kartınla yapıyorsun. Sana verilen kredi miktarı ödeyeceğin tutarı değiştiriyor. 900 liraya aldığım mouse da var 216 TL ye aldığım da var. Cebinden çıkan tutarı değiştiren şey sana verilen kredinin miktarı. 1000 lira verirlerse 600 küsür ödüyorsun. 600 lira verirlerse 1000 küsür ödüyorsun. Sen nasıl 216 liraya aldın dersen onu da anlatayım.. Geçen hatfa bir indirim yaptılar. Bende geçmişte aldığım mpuse için fiyat düzeltmesi istedim. Oradan gelen kredileri 1000 tl wincredit ile birleştirdim ve 216 TL ye aldım. 216 TL ye aldığım mousetan bile bir daha 1000 TL kredi kazandım o da ayrı bir piyango gibi :)
Anladım ben bitane 1000 TL denk getirirsem ilk 159 pro 1600 e gelicek ama ikincisi 600 e gelicek kredi ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan Arman
Mouse bugün geldi gerçekten çok beğendim özellikle sensör harika normalde aimim titrerdi bu fare ile titreme sıfıra indi. Yedek için bir tane daha alınır. Sürücü için 2 farklı site var birisi a-jazz com diğeri epomaker mutlaka a-jazz com olandan model girerek indirin diğeri eski sürücü. 2.1.78 değil de 2.1.88 olandan kurulum yapın sorunsuz kuruluyor. Her hangi bir update firmware vs gerekmiyor mouse güncel.
WhatsApp Image 2025-02-13 at 13.26.43.jpeg

Son düzenleme:

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
berkay
Ürününü vergi dahil tüm bedelini ödüyorsun. Teknik olarak bir indirim söz konusu da değil. Ödemeyi onların sana hediye ettiği kredi ile ve kalan tutarı kredi kartınla yapıyorsun. Sana verilen kredi miktarı ödeyeceğin tutarı değiştiriyor. 900 liraya aldığım mouse da var 216 TL ye aldığım da var. Cebinden çıkan tutarı değiştiren şey sana verilen kredinin miktarı. 1000 lira verirlerse 600 küsür ödüyorsun. 600 lira verirlerse 1000 küsür ödüyorsun. Sen nasıl 216 liraya aldın dersen onu da anlatayım.. Geçen hatfa bir indirim yaptılar. Bende geçmişte aldığım mpuse için fiyat düzeltmesi istedim. Oradan gelen kredileri 1000 tl wincredit ile birleştirdim ve 216 TL ye aldım. 216 TL ye aldığım mousetan bile bir daha 1000 TL kredi kazandım o da ayrı bir piyango gibi :)
Hocam sana sorayım böyle bir şey yapmak mantıklımı ?

Ekler

• IMG_0075.png
    IMG_0075.png
    493.8 KB · Hit: 49

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer
Mouse bugün geldi gerçekten çok beğendim özellikle sensör harika normalde aimim titrerdi bu fare ile titreme sıfıra indi. Yedek için bir tane daha alınır. Sürücü için 2 farklı site var birisi a-jazz com diğeri epomaker mutlaka a-jazz com olandan model girerek indirin diğeri eski sürücü. 2.1.78 değil de 2.1.88 olandan kurulum yapın sorunsuz kuruluyor. Her hangi bir update firmware vs gerekmiyor mouse güncel.
link atar mısın hocam 2.1.88 sürümü için

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Mouse bugün geldi gerçekten çok beğendim özellikle sensör harika normalde aimim titrerdi bu fare ile titreme sıfıra indi. Yedek için bir tane daha alınır. Sürücü için 2 farklı site var birisi a-jazz com diğeri epomaker mutlaka a-jazz com olandan model girerek indirin diğeri eski sürücü. 2.1.78 değil de 2.1.88 olandan kurulum yapın sorunsuz kuruluyor. Her hangi bir update firmware vs gerekmiyor mouse güncel.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kablolu şekilde kullanabiliyor muyuz? İçinden çıkan kablo yeterli mi yoksa ayrı kablo mu almak gerekiyor kablolu kullanım için?

Top Bottom